Scroll naar boven

Talenten zijn altijd welkom

Ben je handig en heb je het in de bouw of installatietechniek een beetje gehad met al dat geestdodende seriewerk? Pook Haarden BV levert uitsluitend maatwerk. Elke klus is anders, elke klant is anders. Je krijgt je eigen bus en gaat van opdracht naar opdracht, alleen of met z'n tweeën (of meer bij grotere projecten).

Verder komen

POOK Haarden BV is een bedrijf waarin iedereen met een gezonde dosis werklust, liefde voor het vak en goede ideeën de ruimte krijgt om zich verder te ontplooien. Je leert veel en staat met je neus bovenop innoverende producten en maatregelen.

Bij ons geen vastgeroeste opvattingen, wel een uitgesproken filosofie hoe wij willen omgaan met onze klanten en welke kant van ons bedrijf wij verder willen ontwikkelen.

Vacature

Drie vacatures

 

POOK Haarden BV is specialist in sfeerverwarming. Ons bedrijf groeit omdat we kwaliteitsproducten leveren, deze kundig installeren en bekend staan om onze innovatie en service. Wij zoeken op korte termijn een

Allround monteur sfeerverwarming

voor de inbouw en installatie van sfeerverwarming op hout en op gas.

Zo ziet jouw dag eruit

Naar je komst wordt uitgekeken, op de dag van de installatie. Wat je namelijk doet, samen met je teammaat, is de droom van jouw klant verwezenlijken. Sfeerverwarming is vaak het kloppend hart van een woonkamer, de plek waar het gezin bijeenkomt, elkaar bijpraat, een glaasje drinkt of stilletjes naar het vuur staart. Het maakt niet uit of het nu om een relatief eenvoudige houtkachel gaat of een gashaard die opgaat in een boekenkast of een maatwerkmeubel, naar jouw komst, jouw vakkennis en jouw maatwerk is weken, soms maanden uitgekeken. En jij mag dat opbouwen, van A tot Z, van de haard tot en met de schoorsteenkap, inclusief gas- of waterleiding. Elke installatie is weer anders.
Je werkt met goed gereedschap, klasse-materialen en gerenommeerde merken. Uiteindelijk zorg je dat alles werkt zoals het hoort en dat de klant de sfeerverwarming met vertrouwen kan bedienen. Als je de voordeur achter je dicht trekt, laat je tevreden mensen achter die niet kunnen wachten tot het moment daar is om de haard voor de eerste keer aan te steken.

En dit ben jij

Je wilt maar één ding: mensen blij maken met jouw kennis en kunde. Daarom ben je precies en handig. Handig met hout, met afvoerkanalen, met glas. Soms moet je - letterlijk – het dak op, dat hoort erbij. Je bent CO-gecertificeerd of wil dat worden. Klantencontact leuk vinden zit in je. Een net opgeleverde installatie is er een waar jij en je teammaat trots je handtekening onder kunnen zetten. En daar doe je het voor.
Voel je je aangesproken en denk je dat deze baan bij je past? Gebruik het formulier hieronder en laat ons je interesse weten. Je bent welkom.

POOK Haarden BV is specialist in sfeerverwarming. Ons bedrijf groeit omdat we kwaliteitsproducten leveren, deze kundig installeren en bekend staan om onze innovatie en service. Wij zoeken op korte termijn een

Servicemonteur gas

voor onderhoud en eventueel reparaties aan de sfeerverwarming van onze klanten.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Je bent op pad met je eigen servicebus in het midden van Nederland. Bij sfeerverwarming is geen haard hetzelfde. Je hebt te maken met A-producten die vaak op fraaie wijze zijn ingebouwd. Vaak vormt die sfeerverwarming het hart van het huis waar de bewoners graag omheen zitten en trots op zijn. Elke klant is anders en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. Je bent precies, doet het onderhoud, verhelpt de storing of verricht de reparatie van de gashaard. Soms doe je ook onderhoud aan een houtkachel. Dat maakt het werk afwisselend. Eventueel geef je tips hoe de klant met de sfeerverwarming kan omgaan en desgevraagd licht je toe wat je hebt gedaan. Als je ziet dat bij een volgende beurt een onderdeel vervangen moet gaan worden, dan meld je dat aan de klant. Je zorgt dat alles netjes wordt achtergelaten. In een online systeem beschrijf je je werkzaamheden.

En dit ben jij
Heb jij een technische opleiding en ben je bereid aanvullende cursussen zoals bijvoorbeeld de CO-certificering te doen of heb je die al in bezit? Heb je oog voor detail, werk je graag met goede materialen en zit perfect werk afleveren in je systeem? Wil jij een specialist worden op het gebied van sfeerverwarming? Gebruik het formulier hieronder en laat ons je interesse weten. Je bent welkom.

POOK Haarden BV is specialist in sfeerverwarming. Ons bedrijf groeit omdat we kwaliteitsproducten leveren, deze kundig installeren en bekend staan om onze innovatie en service. Wij zoeken op korte termijn een

Servicemonteur sfeerverwarming

voor onderhoud en eventueel reparaties aan de sfeerverwarming van onze klanten.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Je bent op pad met je eigen servicebus in het midden van Nederland. Bij sfeerverwarming is geen haard hetzelfde. Je hebt te maken met A-producten die vaak op fraaie wijze zijn ingebouwd. Vaak vormt die sfeerverwarming het hart van het huis waar de bewoners graag omheen zitten en trots op zijn. Elke klant is anders en je vindt het leuk om met klanten om te gaan. Ook elke haard is anders: soms gaat het om jaarlijks onderhoud aan een mooie gashaard in een marmeren schouw, soms vervang je het koord van een oudere houtkachel. Dat maakt het werk afwisselend. Eventueel geef je tips hoe de klant met de sfeerverwarming kan omgaan en desgevraagd licht je toe wat je hebt gedaan. Als je ziet dat bij een volgende beurt een onderdeel vervangen moet gaan worden, dan meld je dat aan de klant. Je zorgt dat alles netjes wordt achtergelaten. In een online systeem beschrijf je je werkzaamheden.

En dit ben jij

Ben jij precies en klantgericht? Heb jij een technische opleiding en ben je bereid aanvullende cursussen zoals bijvoorbeeld de CO-certificering te doen? Heb je oog voor detail, werk je graag met goede materialen en zit perfect werk afleveren in je systeem? Wil jij een specialist worden op het gebied van sfeerverwarming? Grijp je kans. Stuur je cv naar ellis@pookhaarden.nl. We nodigen je graag uit om eens te komen praten ...

De servicebussen van Pook Haarden

Reactieformulier vacature

 

Menu