Scroll naar boven

Twee vacatures

 

POOK Haarden BV is specialist in sfeerverwarming. Ons bedrijf groeit, omdat we kwaliteitsproducten leveren en installeren. Dit doen wij kundig en we staan bekend om onze innovatieve oplossingen en goede service. Wij zijn een jong en klein team dat van aanpakken weet in een ongedwongen en vrolijke sfeer. Dit team bestaat uit de bedrijfsleider, een werkvoorbereider en een commercieel administratief collega. Zo nu en dan lopen de vuurmeester zelf en één of meerdere monteurs ook even binnen. Nog maar kort geleden zijn wij overgestapt naar ons karakteristieke pand te Vuren, met allemaal haardopstellingen, waar we een fijn kantoor hebben ingericht. Wij zoeken op korte termijn een

financieel administratief medewerker m/v (parttime)

die zowel zelfstandig als in teamverband werken prettig vindt, open is, blij wordt als alles op orde is en het bovendien bijzonder kan waarderen er in de winter warmpjes bij te zitten (jaja, we hebben een houtkachel op kantoor).

Zo ziet jouw dag eruit
Je hoofdtaak is de boekhouding en de financiën bijwerken c.q. bijhouden. Dat doe je in Gripp en Twinfield. De verschillende financiële werkzaamheden binnen POOK brengen veel verantwoording met zich mee, dus je bent belangrijk binnen het team. Daar komt bij dat we als bedrijf het begrip 'service' hoog in het vaandel hebben: het belang van de klant gaat vóór. Daarom is er regelmatig iets wat we dan even snel mét elkaar aan moeten pakken. 'Ff bijspringen' noemen we dat. En dat lukt ons ook elke keer weer omdat het team hecht is. Natuurlijk, er zal door de week best een hele middag bij zitten waar je heerlijk rustig met een kopje thee aan één stuk met je cijfertjes bezig bent, maar het zal je inmiddels wel duidelijk zijn dat je met meer dingen bezig bent dan alleen je boekhouding! De bijspringpieken liggen overigens voornamelijk in de herfst, winter en begin lente, dus er is ook een rustiger seizoen. De functie is parttime, wij denken zelf aan 4 tot 6 dagdelen.

En dit ben jij
Cijfers op orde houden zit in je aard, en met financieel-administratief werk heb je ervaring; als je nu leest dat je daarnaast bij ons een zelfstandige functie met verantwoordelijkheid krijgt in een klein en collegiaal team, in een fijn bedrijf met hele korte lijnen, nóóit saai, denk je dat deze baan bij je zou passen? O ja, over dat 'er warmpjes bij zitten': als jij biedt wat wij zoeken, worden we het zeer waarschijnlijk snel eens over je salaris en de arbeidsvoorwaarden.

Voel je je door deze beschrijving aangesproken en denk je dat deze parttime baan bij je zou kunnen passen? Stuur je cv naar onze vuurmanager aka Diderik van Beusekom, via de knop 'reageer' rechtsboven, via de mail diderik@pookhaarden.nl, of bel hem rechtstreeks op 0613138492. Korte lijnen, inderdaad!

 

Download vacature

 

vacatures sfeerverwarming POOK Haarden Vuren

POOK Haarden BV is specialist in sfeerverwarming. Ons bedrijf groeit omdat we kwaliteitsproducten leveren, deze kundig installeren en bekend staan om onze innovatie en service. Wij zoeken op korte termijn een

Allround monteur sfeerverwarming m/v

voor de inbouw en installatie van sfeerverwarming op hout en op gas.

Talenten zijn altijd welkom

Ben je handig en heb je het in de bouw of installatietechniek een beetje gehad met al dat geestdodende seriewerk? Pook Haarden BV levert uitsluitend maatwerk. Elke klus is anders, elke klant is anders. Je krijgt je eigen bus en gaat van opdracht naar opdracht, alleen of met z'n tweeën (of meer bij grotere projecten).

Verder komen

POOK Haarden BV is een bedrijf waarin iedereen met een gezonde dosis werklust, liefde voor het vak en goede ideeën de ruimte krijgt om zich verder te ontplooien. Je leert veel en staat met je neus bovenop innoverende producten en maatregelen.

Bij ons geen vastgeroeste opvattingen, wel een uitgesproken filosofie hoe wij willen omgaan met onze klanten en welke kant van ons bedrijf wij verder willen ontwikkelen.

Zo ziet jouw dag eruit

Naar je komst wordt uitgekeken, op de dag van de installatie. Wat je namelijk doet, samen met je teammaat, is de droom van jouw klant verwezenlijken. Sfeerverwarming is vaak het kloppend hart van een woonkamer, de plek waar het gezin bijeenkomt, elkaar bijpraat, een glaasje drinkt of stilletjes naar het vuur staart. Het maakt niet uit of het nu om een relatief eenvoudige houtkachel gaat of een gashaard die opgaat in een boekenkast of een maatwerkmeubel, naar jouw komst, jouw vakkennis en jouw maatwerk is weken, soms maanden uitgekeken. En jij mag dat opbouwen, van A tot Z, van de haard tot en met de schoorsteenkap, inclusief gas- of waterleiding. Elke installatie is weer anders.
Je werkt met goed gereedschap, klasse-materialen en gerenommeerde merken. Uiteindelijk zorg je dat alles werkt zoals het hoort en dat de klant de sfeerverwarming met vertrouwen kan bedienen. Als je de voordeur achter je dicht trekt, laat je tevreden mensen achter die niet kunnen wachten tot het moment daar is om de haard voor de eerste keer aan te steken.

En dit ben jij

Je wilt maar één ding: mensen blij maken met jouw kennis en kunde. Daarom ben je precies en handig. Handig met hout, met afvoerkanalen, met glas. Soms moet je - letterlijk – het dak op, dat hoort erbij. Je bent CO-gecertificeerd of wil dat worden. Klantencontact leuk vinden zit in je. Een net opgeleverde installatie is er een waar jij en je teammaat trots je handtekening onder kunnen zetten. En daar doe je het voor.
Voel je je aangesproken en denk je dat deze baan bij je past? Gebruik het formulier hieronder en laat ons je interesse weten. Je bent welkom.

Vacature

Reactieformulier vacature

 

Menu