Scroll naar boven

Talenten zijn altijd welkom

Ben je handig en werk je graag aan eersteklas producten? Sfeerverwarming speelt een belangrijke rol in het woonplezier van onze klanten. Vaak was de aanleg ervan hun droom die eindelijk uitkwam. Namens Pook Haarden BV zorg jij dat onze klanten door goed onderhoud van hun gashaard kunnen blijven genieten.

Je doet maatwerk. Elke klus is anders, elke klant is anders. Je krijgt je eigen bus en gaat van opdracht naar opdracht, meestal alleen, soms met z'n tweeën (of meer) bij grotere projecten.

Verder komen

POOK Haarden BV is een bedrijf waarin iedereen met een gezonde dosis werklust, liefde voor het vak en goede ideeën de ruimte krijgt om zich verder te ontplooien. Je leert veel en staat met je neus bovenop innoverende ontwikkelingen. Heb je het in de bouw of installatietechniek een beetje gehad met al dat geestdodende seriewerk? Bij Pook Haarden doe je afwisselend werk, heb je contact met de klant, werk je met eersteklas materialen en lever je maatoplossingen.

Ons team

We hebben een klein, relatief jong team waar een goede en open werksfeer heerst. Bij ons geen vastgeroeste opvattingen, wel een uitgesproken filosofie hoe wij willen omgaan met onze klanten en hebben allemaal de drang om goed werk af te leveren. Wij hebben een naam opgebouwd in de regio van een sfeerverwarmingsbedrijf dat vernieuwend werkt en de laatste trends haarfijn aanvoelt.

Vacature

Vacature allround servicemonteur

Wij zoeken een servicemonteur voor onderhoud en service aan gashaarden en gaskachels. Je standplaats is Arkel, en je werkgebied ligt grofweg tussen Utrecht en Tilburg, Rotterdam en Arnhem.

Lijkt het je wat? Je kunt het online formulier hieronder gebruiken om te reageren. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Voor talent hebben we altijd plaats.

 

Lees de advertentie (pdf)

De servicebussen van Pook Haarden

Reactieformulier vacature

 

Menu