Facebook

Onderhoud

Onderhoud van uw haard of kachel

Elk apparaat op het gebied van sfeerverwarming, hout, gas, elektriciteit of anderszins, heeft onderhoud nodig. Als u dat onderhoud laat doen, zet u niet alleen in op uw eigen veiligheid of de bedrijfszekerheid van uw haard of kachel – opeens in de kou zitten wil immers niemand -, maar ook op onnodige overlast voor het milieu.

Een installatie die door ons geleverd en onderhouden wordt, werkt. Punt. POOK Haarden heeft immers haar naam verbonden aan kwaliteit, garantie en service. Als we bij het periodiek of eenmalig onderhoud van uw haard of kachel een kwetsbaarheid vaststellen, dan melden we dat ook en stellen een aanpassing voor.  Na uitvoering daarvan bent u weer voor lange tijd verzekerd van een goede en veilige werking. Zo kunt u onbezorgd genieten van uw kachel of haard.

Onderhoud van gashaarden

Niet alleen wij, maar vrijwel alle fabrikanten van gaskachels of -haarden bevelen aan het toestel jaarlijks te onderhouden. U kunt dit vergelijken met jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel. Regel het periodieke onderhoud aan uw gashaard of gaskachel.

Onderhoud van houthaarden

Onderhoud aan houtkachel of houthaard, of het nu een inbouwhaard betreft of een vrijstaande kachel, komt op dezelfde routine neer: de schoorsteen moet jaarlijks worden geveegd, er vindt een inspectie plaats van de afdichting en de belangrijkste onderdelen van de kachel en soms krijgt u een advies bepaalde onderdelen te laten vervangen. Op die manier bent u verzekerd van een veilige en efficiënte werking. Voor het vegen van uw schoorsteen werkt POOK Haarden samen met gespecialiseerde schoorsteenvegers die volgens onze normen werken.

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Cookies