Scroll naar boven

Over POOK Haarden

Creatief en onderscheidend maatwerk in sfeerverwarming

Even voorstellen? Door uitsluitend met gerenommeerde merken te werken, zelf aan productontwikkeling te doen met in eigen huis ontwikkelde warmtebesparende schouwen (de POOK Signature Series), én door service voorop te stellen heeft POOK Haarden te Arkel een naam opgebouwd.
We zijn een relatief jong full-servicebedrijf met frisse ideeën, we hebben een visie op sfeerverwarming en een sterke wil om ons in de markt van kachels en haarden te kunnen onderscheiden.

Dat doen we door een persoonlijke benadering, maatwerk te leveren en voorop te lopen met milieutechniek. Wij stimuleren onnodig vervuilende openhaarden en houtkachels te vervangen door hoogwaardige gecertificeerde toestellen en geven voorlichting over aangepast stookgedrag.

De kwaliteit van onze diensten en producten, deskundigheid en perfectie in de uitvoering, staan voorop. In relatief korte tijd hebben we een tevreden klantenkring opgebouwd, en daar zijn we best een beetje trots op.

Pook Steel One

Ook uit de Signature Series: POOK Steel One en de POOK Style. Uniek en exclusief maatwerk.

Meet the team

Aart-Jan Tromp

Heeft in het familiebedrijf van zijn ouders in Vuren van jongsaf aan veel geleerd van zijn vader en bergen ervaring op het gebied van sfeerverwarming opgedaan. Verliet Tromp & Van Eck in 2014 en is nu directeur/eigenaar van POOK Haarden. Ontwikkelt zijn eigen schouwenlijn onder de naam POOK Signature Series.

Chris de Ridder

Sander Beniest

Gestart bij ons in september 2022. Regelt de gehele logistiek achter de schermen, van inkomende leveranties tot wat een monteur meekrijgt om een installatie uit te voeren. Planner, regelaar, aanspreekpunt.

Sinclair Tjin-Kon-Fat

Was in mei 2017 de eerste medewerker in vaste dienst. Zijn specialisme is service en onderhoud, met name op het gebied van gas. Werkt met veel plezier en is netjes en zorgvuldig.

Ellis Kuijer-Tromp

Heeft vroeger net als broer Aart-Jan veel ervaring bij het familiebedrijf opgedaan, vooral op administratief gebied en als ondersteuning in de showroom, daarna extern. Is sinds juni 2019 verantwoordelijk voor de backoffice bij POOK Haarden.

Emily de Koning

Emily de Koning

Werkt sinds 2021 bij ons en brengt veel ervaring mee op het gebied van planning en contractbeheer. Is de contactpersoon voor de buitendienst en staat administratief haar 'mannetje'. Grote kans dat u haar aan de lijn krijgt als u een afspraak voor de showroom wilt maken. Mocht Emily niet achter haar bureau zitten, dan wordt de telefoon overgenomen door Lisa of Linda.

Meet the partners

Die full-service belofte kunnen we niet waarmaken zónder de samenwerking met gerenommeerde specialistische bedrijven, bijvoorbeeld op het gebied van ventilatortechniek en elektronica. Dankzij onze partners kunnen wij een goede service en nazorg garanderen.

Want zo hebben wij onze naam opgebouwd: Pook Haarden levert kwaliteit, brengt creativiteit in bij de bouw en biedt de klant onvoorwaardelijke service.

Showroom en partners van Pook Haarden

De wereld van Pook Haarden: onze showroom in Arkel en de partners

Meet the projects

Dit is wat we recent opgeleverd hebben

Hiernaast ziet u de laatste posts uit ons Instagram-account van haarden die net door ons geplaatst zijn.

Uiteraard overleggen we wel eerst even met u of u wilt dat uw haard hier (tijdelijk) vermeld wordt ☺.

 

Wij staan voor een persoonlijke aanpak

Uw huis is uniek, uw situatie is uniek, uw wensen kunnen uniek zijn. We gaan eerst om de tafel om uw kant in kaart te brengen. Hoe en wanneer en door wie wilt u de sfeerverwarming gaan gebruiken? Heeft u al nagedacht over de energiebron? Welke gemak verwacht u? Wat wilt u juist niet? Wat is de ligging van het huis en hoe ziet de directe omgeving eruit? Het zijn maar een paar startpunten die het gesprek op gang helpen.

Vervolgens gaan wij aan de slag om u een maatwerkoplossing te bieden. Welk budget u ook heeft, de oplossing biedt zekerheid op de hoogst mogelijke kwaliteit in uitvoering. Wij zijn full-service en leveren het complete sfeerverwarmingspakket.

Elektrische sfeerhaard van Dimplex

Iron Dog #1 houtkachel

Onze Signature Series

Met de Pook Signature Series hebben we nog een element toegevoegd waarmee wij onderscheidend zijn in de wereld van sfeerverwarming: wij hebben een eigen lijn opgebouwd met gashaarden en houthaarden die we hebben voorzien van een innovatieve ombouw die tevens warmtebesparend is én een kenmerkend design heeft. Inmiddels telt de Pook Signature Series vijf modellen.
Onderhuids gebruiken we de techniek van A-merken als Barbas, Brunner of Bellfires, de schouw of zo u wilt de 'aankleding' is een eigen ontwikkeling.

Kenmerken van POOK Signature Series

  • Innoverende manteltechniek die de convectiewarmte langer vasthoudt
  • Een uniek design uit eigen atelier met vijf modellen waaruit u kunt kiezen
  • Haarden van A-merken voor houtstook of stoken op gas als basis
  • Uitvoering die karakter en kwaliteit uitstraalt
  • Direct stookbaar (gestucte schouwen moeten weken drogen voor ingebruikname)
  • New Category
 
 
pook-steel-one_1920

Maak kennis met het volledige gamma van Signature Series haarden

Innovatie en techniek

Elk project is voor ons maatwerk, of het nu een exclusief landhuis is of een 'gewoon' rijtjeshuis. Technologie staat bij ons voorop.
Ook de ontwikkelingen op het gebied van elektronica en milieusparende maatregelen gaan hard en wij volgen dit op de voet; sterker, vaak leveren wij bijdragen daaraan met eigen toepassingen of innovaties en investeren daarin voortdurend.

Dat is een deel van onze kracht. Sfeerverwarming is in onze visie onlosmakelijk verbonden met de juiste gecertificeerde techniek: immers, alleen dan voldoet de installatie in onze ogen en kunt u er volop en zonder problemen van genieten.

Brunner Model 208

Brunner Model 208 hoekhaard houtstook

Service en nazorg

U zult zien, als u eenmaal sfeerverwarming in huis heeft, dan gebruikt u deze vaker dan u vooraf dacht. Zoals elk apparaat dat regelmatig wordt gebruikt, is periodiek onderhoud nodig.
Veiligheid gaat immers voor alles. Sommige verzekeringen willen ook bewijs van geregeld onderhoud zien. We zorgen dus ook voor het oplossen van storingen, het reguliere onderhoud (dat plannen wij in de maanden maart tot september), en het uitvoeren van eventuele reparaties.

Voorts gaan de ontwikkelingen in luchtfiltering en elektronica zo hard dat aanpassing aan uw sfeerverwarmingsinstallatie en (deel)renovatie weleens een heel duurzame upgrade zou kunnen opleveren.

Elektrische sfeerhaard van Dimplex

Barbas View gashaard in de maat XXL

Contact

Bericht ons met deze webformulieren wanneer het u uitkomt. Handig: bij zowel het aanvraagformulier als het serviceverzoek kunt u zonder belasting of beperkingen van uw en onze mailbox tot maximaal 10 foto's versturen.

En beelden zijn, indien van toepassing, altijd zeer welkom!

Showroombezoek

Onze openingstijden zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur.

• Wilt u langskomen voor informatie en wenst u een gesprek met een van onze mensen? Van harte welkom! Wel is het zeer verstandig een afspraak te maken. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat u de tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en alle vragen te stellen om een duidelijk beeld te krijgen wat in uw situatie passend zou kunnen zijn.
• Wilt u alleen even op eigen gelegenheid rondkijken, dan bent u ook zeer van harte welkom en u hoeft geen afspraak te maken. Misschien hebben we tijd om even een korte vraag te beantwoorden, maar dat kunnen we niet garanderen.
• Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via het formulier hieronder.

Menu