Facebook

Over ons

De rol van sfeerverwarming volgens POOK Haarden

’s Avonds thuiskomen en met één klik het vuur van uw gashaard aanzetten. Bij een verjaardag of tijdens familiefeestdagen zoals kerst of nieuwjaar met z’n allen om het houtvuur. Uw zomeravond verlengen met een tuinkachel die sfeer en warmte verspreidt. Vult u het lijstje in gedachten al aan? En dan … genieten maar! Sfeer in huis! Wat maakt dit een groot verschil met ‘alleen’ de cv aan of die rokende houtkorf in de tuin.

Creatief maatwerk in sfeerverwarming, dat is POOK Haarden in een nutshell.

Even voorstellen? Door uitsluitend met gerenommeerde merken te werken en zelf aan productontwikkeling te doen is POOK Haarden te Arkel gegroeid van een jong bedrijf met ideeën, een visie op sfeerverwarming en een wil om ons in de markt van kachels en haarden te kunnen onderscheiden, tot een gecertificeerde sfeerverwarmingsspecialist die al kan bogen op 15 jaar ervaring in plaatsing en onderhoud, die ook zijn eigen maatwerk kachels maakt, die een eigen webshop heeft en die werkelijk van alle markten thuis is: voor ons is geen uitdaging te gek en geen dak te hoog. Techniek is onze passie. Wij lopen voorop bij de ontwikkelingen in de markt, toepassing van milieumaatregelen en investeren vooraf extra veel tijd om u als klant uitgebreid voor te lichten. Dat is onze aanpak en dat is wat wij u bieden. Wij houden van ons vak en doen er alles aan om voor u en uw situatie op het gebied van sfeerverwarming een optimale en verantwoorde oplossing en beleving te bieden.

Persoonlijke aanpak

Uw huis is uniek, uw situatie is uniek, uw wensen kunnen uniek zijn. We gaan eerst om de tafel om uw kant in kaart te brengen. Hoe en wanneer en door wie wilt u de sfeerverwarming gaan gebruiken? Heeft u al nagedacht over de energiebron? Welke gemak verwacht u? Wat wilt u juist niet? Wat is de ligging van het huis en hoe ziet de directe omgeving eruit? Het zijn maar een paar startpunten die het gesprek op gang helpen.

 

Vervolgens gaan wij aan de slag om u een maatwerkoplossing te bieden waarin uw wensen verwerkt zijn. Welk budget u ook heeft, de oplossing is persoonlijk en biedt zekerheid op de hoogste mogelijke kwaliteit in uitvoering. Wij leveren dus het complete sfeerverwarmingspakket.

 

Inspiratie doet u op in onze showroom in Arkel. Daar staan diverse opstellingen zodat wij, onder het genot van een kopje koffie of thee, een en ander kunnen laten zien en hardop met u kunnen meedenken.

Preferred partners

Die belofte kunnen we niet waarmaken zonder de samenwerking met gerenommeerde specialistische bedrijven, bijvoorbeeld op het gebied van schoorsteenvegen, ventilatortechniek en elektronica. Zo kunnen wij de beloofde optimale installatie en goed onderhoud waarmaken door vol in te zetten op een goed service en nazorg. En zo hebben wij onze naam opgebouwd: POOK Haarden levert kwaliteit, brengt creativiteit in bij de bouw en biedt de klant onvoorwaardelijke service.

Innovatie en techniek

Elk project is voor ons maatwerk, voor een exclusief landhuis of een ‘gewoon’ rijtjeshuis. Technologie staat bij ons voorop. De ontwikkelingen op het gebied van elektronica en milieusparende maatregelen gaan hard en wij volgen dit op de voet; sterker, vaak leveren wij bijdragen daaraan met eigen toepassingen of innovaties en investeren daarin voortdurend. Dat is een deel van onze kracht. Sfeerverwarming is in onze visie onlosmakelijk verbonden met de juiste techniek: immers, alleen dan voldoet de installatie in onze ogen en kunt u er volop en zonder problemen van genieten.

Service en nazorg

U zult zien, als u eenmaal sfeerverwarming in huis heeft, zult u deze vaker gebruiken dan u vooraf dacht. Zoals elk apparaat dat regelmatig wordt gebruikt is periodiek onderhoud nodig. Veiligheid gaat immers voor alles. Sommige verzekeringen willen ook bewijs van geregeld onderhoud zien. Behalve voor het ontwerpen en bouwen zorgen we dus ook voor het oplossen van storingen, het onderhoud, en eventuele reparaties van uw kachel. Voorts gaan de ontwikkelingen in luchtfiltering en elektronica zo hard dat aanpassing aan uw sfeerverwarmingsinstallatie en (deel)renovatie weleens een heel duurzame upgrade zou kunnen opleveren.

 

Kortom, POOK Haarden verzorgt dus het hele traject, van oriëntatie via realisatie tot aan nazorg.

Disclaimer | Algemene voorwaarden | Cookies