Scroll naar boven

Inzethaard hout Wanders Square Tunnel

 

Wanders Square Tunnel

De Square Tunnel is een sfeervolle roomdivider die twee ruimtes kan verwarmen. De Square 75 Tunnel kan ook aan twee kanten worden bijgevuld. Het vermogen is fors haard: houtblokken met een lengte tot 50 cm passen zonder enig probleem in deze haard.

Met een houtkachel van Wanders kiest u voor een milieuvriendelijke haard. Alle houthaarden hebben een hoog rendement en een lage emissie.

Specificaties

 

Merk

Wanders

Model

Square Tunnel

Brandstof

Hout

Type

Inzet

Vuurzicht

Tunnelhaard

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

6-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu