Scroll naar boven

Houtkachel Wanders Ruby

 

  • New Category
wanders-ruby_1920

 

Ruby hanghaard

Naast de Elm heeft Wanders ook een geheel nieuwe hanghaard in haar assortiment opgenomen. Deze houtkachel heeft een licht gebogen ruit waardoor u een prachtig beeld heeft op het vlammenspel.

Verschillende opties

Er zijn bij de Ruby verschillende mogelijkheden. Vindt u de haard zelf prachtig maar wilt u geen hanghaard? Dan kunt ervoor kiezen om de haard op een voet te zetten (meerprijs €225,-).

Op dez foto kunt u zien hoe dit eruit komt te zien. Daarnaast is het ook mogelijk om een mat zwarte ommanteling bij de haard te leveren tegen een meerprijs van €350,-.

Specificaties

 

Merk

Wanders

Model

Ruby

Brandstof

Hout

Type

Hanghaard

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu