Scroll naar boven

Houtkachel Wanders Platane Concrete

 

 

Platane Concrete

Zoals u ziet is de Platane Concrete een schitterend vormgegeven houtkachel die door zijn verschillende uitvoeringen qua stijl niet in een hoekje te duwen is. In letterlijke zin leent hij zich daar dan wel weer perfect voor ☺.

Gebogen ruit

Maar ook op een lange wand als middelpunt van de kamer geeft de gebogen ruit een goed zicht op het vuur.
De verbrandingstechniek hebben de heren van de ontwikkelingsafdeling van Wanders weer prima voor elkaar en doordat de haard is voorzien van het HI2 interieur, heeft de kachel meer rendement en is het ook van binnen een plaatje.

Specificaties

 

Merk

Wanders

Model

Platane Concrete

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Tweezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

6-8 kW

 

Terug s

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu