Scroll naar boven

Inzethaard hout Wanders Marvic

 

  • New Category
wanders-marvic_2_1920

 

Wanders Marvic

De inzethaard Wanders Marvic is door een capaciteit van 4,8 kW ook geschikt voor een kleinere woonkamer. Dat is belangrijk, want soms wordt een haard te groot voor de ruimte gekozen waardoor deze al gauw gesmoord moet worden om het niet al te warm te maken.

De afmetingen zijn gering, in tegenstelling tot het rendement van 78,1%. De haard is klassiek en tijdloos te noemen en wordt gestookt op hout of multifuel. De bovenaansluiting heeft een pijp diameter van 128 mm en het binnenwerk is vervaardigd van duurzaam vermiculiet. Wanders Marvic geeft een enkelzijdig vuurzicht en wordt geleverd in de kleur zwart.

Wanders Marvic weegt 62 kg en is met zijn afmetingen van 55 x 39,8 x 34,1 cm zoals gezegd klein te noemen. Het afmetingen van het glas zijn 39,6 x 29,4 cm, in verhouding is dit groot waardoor optimaal van het vlammenspel genoten kan worden. De minimale diepte maakt de haard geschikt voor meerdere inbouwsituaties, waaronder het plaatsen in een bestaande haard.

Specificaties

 

Merk

Wanders

Model

Marvic

Brandstof

Hout

Type

Inzet

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

1-5kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! In verband met onze verhuizing naar Waaldijk 90 in Vuren is onze showroom in Arkel gesloten van 25 t/m 30 september. Onze showroomdagen daarvoor en daarna zijn:

• Donderdag 13.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu