Scroll naar boven

Houtkachel Scan 85-3

 

  • New Category
scan-85-3_1

 

85-3 Maxi

De Scan 85-serie, bekroond met een Red Dot award voor het uitstekende ontwerp, is net als de 83-serie cilindervormig. Dat heeft als voordeel dat de grote ronde ruit een uitstekend vuurbeeld geeft. Ook bij de 85-serie is er een ruime keus uit uitvoeringsmogelijkheden. De 85-3 heeft een hoog voetstuk en een verhoogde bovenkant. Voor dit model kunt u het Heat Storage System kiezen. Deze houtkachel is vooral geschikt voor de wat grotere ruimte. Elke 85 is met een schuifdeur uitgevoerd. De handgreep en de randen van de 85-3 zijn zwart.

Het Red Dot Award is in onze ogen terecht aan de Scan 85 serie houtkachels toegekend. De vormgeving is strak en het is een sieraad in elke woonkamer. De 85 kent deze uitvoeringen:

  • De 85-1 is de basisuitvoering, heeft één grote glazen deur en is uitgevoerd met zwarte handgrepen en randen
  • De 85-2 is identiek aan de 85-1 en heeft aluminium handgrepen
  • De 85-3 (Maxi) is de uitvoering met een hoog voetstuk en een verhoogde bovenkant met optioneel Heat Storage System en heeft zwarte handgrepen en randen
  • De 85-4 (Maxi) is identiek aan de 85-3 Maxi en heeft aluminium handgrepen

Specificaties

 

Merk

Scan

Model

85-3 Maxi

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front, gebogen ruit

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Schuifdeur

Vermogen

3-10 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu