Scroll naar boven

Houtkachel Scan 85-2

 

 

85-2

De Scan 85-serie, bekroond met een Red Dot award voor het uitstekende ontwerp, is net als de 83-serie cilindervormig. Dat heeft als voordeel dat de grote ronde ruit een uitstekend vuurbeeld geeft. Ook bij de 85-serie is er een ruime keus uit uitvoeringsmogelijkheden. Deze houtkachel is vooral geschikt voor de wat grotere ruimte. Elke 85 is met een schuifdeur uitgevoerd. De kachel kan in zwart of wit worden geleverd; handgreep en de randen van de 85-2 zijn van aluminium.

Het Red Dot Award is in onze ogen terecht aan de Scan 85 serie houtkachels toegekend. De vormgeving is strak en het is een sieraad in elke woonkamer. De 85 kent deze uitvoeringen:

  • De 85-1 is de basisuitvoering, heeft één grote glazen deur en is uitgevoerd met zwarte handgrepen en randen
  • De 85-2 is identiek aan de 85-1 en heeft aluminium handgrepen
  • De 85-3 (Maxi) is de uitvoering met een hoog voetstuk en een verhoogde bovenkant met optioneel Heat Storage System en heeft zwarte handgrepen en randen
  • De 85-4 (Maxi) is identiek aan de 85-3 Maxi en heeft aluminium handgrepen

Specificaties

 

Merk

Scan

Model

85-2

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front, gebogen ruit

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Schuifdeur

Vermogen

3-10 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu