Scroll naar boven

Houtkachel Scan 85-1

 

 

85-1

De Scan 85-serie, bekroond met een Red Dot award voor het uitstekende ontwerp, is net als de 83-serie cilindervormig. Dat heeft als voordeel dat de grote ronde ruit een uitstekend vuurbeeld geeft. Ook bij de 85-serie is er een ruime keus uit uitvoeringsmogelijkheden. Deze houtkachel is vooral geschikt voor de wat grotere ruimte. Elke 85 is met een schuifdeur uitgevoerd. De kachel kan in zwart of wit worden geleverd; handgreep en de randen van de 85-1 zijn zwart.

Het Red Dot Award is in onze ogen terecht aan de Scan 85 serie houtkachels toegekend. De vormgeving is strak en het is een sieraad in elke woonkamer. De 85 kent deze uitvoeringen:

  • De 85-1 is de basisuitvoering, heeft één grote glazen deur en is uitgevoerd met zwarte handgrepen en randen
  • De 85-2 is identiek aan de 85-1 en heeft aluminium handgrepen
  • De 85-3 (Maxi) is de uitvoering met een hoog voetstuk en een verhoogde bovenkant met optioneel Heat Storage System en heeft zwarte handgrepen en randen
  • De 85-4 (Maxi) is identiek aan de 85-3 Maxi en heeft aluminium handgrepen

Specificaties

 

Merk

Scan

Model

85-1

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front, gebogen ruit

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Schuifdeur

Vermogen

3-10 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu