Scroll naar boven

Houtkachel Scan 83-4 Maxi

 

 

83-4 Maxi

De Scan 83-serie heeft een ronde basis en is voorzien van een zelfsluitende deur met zachte sluitfunctie. Die ronde basis heeft als voordeel dat de brede ruit een uitstekend vuurbeeld geeft.

De Scan 83-4 Maxi met High Top heeft een optioneel Heat Storage System. De Scan 83-4 kan na het opleggen van de laatste houtblokken tot wel 12 uur lang hitte afgeven. De houtkachel kan in zwart en in wit worden geleverd en de handgreep en de randen van de 83-4 Maxi zijn van aluminium.

De Scan 83 serie houtkachels is in wit of zwart leverbaar en kent deze uitvoeringen:

  • De 83-1 is de basisuitvoering, heeft één grote glazen deur en is uitgevoerd met zwarte handgrepen en randen, draaiplateau optioneel
  • De 83-2 is identiek aan de 83-1 en heeft aluminium handgrepen; draaiplateau optioneel
  • De 83-3 Maxi is de uitvoering met een High Top en heeft zwarte handgrepen en randen; warmhoudstenen zijn optioneel, alleen indien bovenaansluiting
  • De 83-4 Maxi is identiek aan de 83-3 Maxi (zonder optie voor warmhoudstenen) en heeft aluminium handgrepen

Specificaties

 

Merk

Scan

Model

83-4-maxi

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front, gebogen ruit

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur, zelfsluitend

Vermogen

3-7 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu