Scroll naar boven

Houtkachel Scan 41-2

 

 

41-2

Houtkachels van Scan staan voor traditie, vakmanschap, tijdloos design en milieuvriendelijke warmte.

Deens design staat voor klassiek en elegant, en dat is precies wat de Scan 41 serie kenmerkt. In elk interieur komt de Scan 41-2 tot zijn recht. Deze middelgrote kachel heeft één grote glazen deur aan de voorkant plus glas aan de zijkanten. Daardoor heeft u vanuit allerlei hoeken goed zicht op het vuur.

De kachel is overigens ook verkrijgbaar zonder zijruiten, de 41-1, als dat in verband met het interieur minder gewenst is. Door het stevige sluitmechanisme met een aluminium handgreep die niet snel warm wordt, is de kachel gebruiksvriendelijk en met één hand te bedienen.

Specificaties

 

Merk

Scan

Model

41-2

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Driezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

3-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu