Scroll naar boven

Houtkachel Scan 41-1

 

 

41-1

Houtkachels van Scan staan voor traditie, vakmanschap, tijdloos design en milieuvriendelijke warmte.

Deens design staat voor klassiek en elegant, en dat is precies wat de Scan 41 serie kenmerkt. In elk interieur en in elke opstelling kan de Scan 41-1 toegepast worden. Dat komt omdat deze middelgrote kachel één grote glazen deur aan de voorkant heeft en geen glas aan de zijkanten. Daardoor is er al gauw een goede plaats voor deze houtkachel gevonden.

De kachel is overigens ook verkrijgbaar mét zijruiten om nog beter zicht op de vlammen te hebben als u dat wilt als 41-2. Door het stevige sluitmechanisme met een aluminium handgreep die niet snel warm wordt, is de kachel gebruiksvriendelijk en met één hand te bedienen.

Specificaties

 

Merk

Scan

Model

41-1

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

3-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu