Scroll naar boven

Terraskachel Reny Quaruba

 

 

Over Reny

Reny is een Brabants familiebedrijf. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Het assortiment bestaat uit vrijstaande kachels en inzethaarden in verschillende stijlen voor binnen en buiten op het terras. Cor-Ten staal is erop gemaakt zeer snel een roestlaag te ontwikkelen die het staal daarna beschermt tegen weersinvloeden.

Bijzonder is ook dat deze houtkachels een gesloten verbranding hebben. Het rendement gaat daardoor drastisch omhoog waardoor u veel minder hout nodig heeft. De kachel geeft meer warmte dan een traditionele tuinhaard én, prettig voor uzelf en de buren, als de kachel in bedrijf is ontstaat er geen stank- of rookoverlast*. U stookt CO2-neutraal. 

Over Quaruba: keuze in grootte en aantal glaspanelen

Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 (in deur) tot 4 glaspanelen. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau met vier wieltjes (onzichtbaar, een prachtig detail) is eenvoudig verplaatsbaar. De Quaruba is leverbaar in drie maten: L, XL en XXL. 

* Niettemin adviseert Pook Haarden in dichtbebouwde woonwijken niet te stoken bij mist en bij windstilte.

 

Specificaties

 

Merk

Reny

Model

Quaruba

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, mobiel

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

1-5 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu