Scroll naar boven

Terraskachel Reny Quaruba

 

 

Quaruba

Reny is een Brabants familiebedrijf. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Het assortiment bestaat uit vrijstaande kachels en inzethaarden in verschillende stijlen voor binnen en buiten op het terras. Cor-Ten staal is erop gemaakt zeer snel een roestlaag te ontwikkelen die het staal daarna beschermt tegen weersinvloeden.

Bijzonder is ook dat deze houtkachels een gesloten verbranding hebben. Het rendement gaat daardoor drastisch omhoog waardoor u veel minder hout nodig heeft. De kachel geeft meer warmte dan een traditionele tuinhaard én, prettig voor uzelf en de buren, als de kachel in bedrijf is ontstaat er geen stank- of rookoverlast*. U stookt CO2-neutraal.

Keuze in grootte en aantal glaspanelen

Deze kubusvormige terraskachel heeft een unieke modulaire constructie en kan daarom naar wens worden samengesteld met 1 (in deur) tot 4 glaspanelen. De deursluiting is weggewerkt tussen het deurpaneel en de rechterpoot. De uitvoering met een vloerplateau met vier wieltjes (onzichtbaar) is eenvoudig verplaatsbaar. De Quaruba is leverbaar in drie maten: L, XL en XXL. 

* Niettemin adviseert Pook Haarden niet te stoken in dichtbebouwde woonwijken bij mist en regen

 

Specificaties

 

Merk

Reny

Model

Quaruba

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, mobiel

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

1-5 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu