Scroll naar boven

Terraskachel Reny Bijuga

 

 

Bijuga

Reny is een Brabants familiebedrijf. Alle modellen worden volledig in eigen beheer ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd.

Het assortiment bestaat uit vrijstaande kachels en inzethaarden in verschillende stijlen voor binnen en buiten op het terras. Cor-Ten staal is erop gemaakt zeer snel een roestlaag te ontwikkelen die het staal daarna beschermt tegen weersinvloeden.

Bijzonder is ook dat deze houtkachels een gesloten verbranding hebben. Het rendement gaat daardoor drastisch omhoog waardoor u veel minder hout nodig heeft. De kachel geeft meer warmte dan een traditionele tuinhaard én, prettig voor uzelf en de buren, als de kachel in bedrijf is ontstaat er geen stank- of rookoverlast*. U stookt CO2-neutraal. 

Desgewenst mobiele versie

Deze terraskachel heeft industriële accenten. Zo is het plaatmateriaal op de verbindingsnaden naar buiten gevouwen en zijn alle bouten en moeren zichtbaar. De hardhouten merbau onderdelen (knoppen en duwstang) vormen niet alleen mooie details maar zijn ook heel praktisch voor de bediening: ze worden niet te warm. De uitvoering met twee wielen en een duwstang aan de achterzijde is eenvoudig verplaatsbaar. 

* Niettemin adviseert Pook Haarden niet te stoken in dichtbebouwde woonwijken bij mist en regen

Specificaties

 

Merk

Reny

Model

Bijuga

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, mobiel mogelijk

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

1-5 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu