Scroll naar boven

Pook Signature Series Stone

 

  • New Category
pook-stone-01_1920

 

Stone: een persoonlijke statement

Aart-Jan Tromp: 'Deze haard zal voor altijd aan mijn vader en mijzelf verbonden blijven. Ik groeide letterlijk op tussen de haarden van het familiebedrijf van mijn ouders in Vuren. Van het restaureren van oude kachels tot het realiseren van de meest exclusieve haardpartijen: van jongsaf ben ik gefascineerd door alle aspecten van het haardenvak. En dat komt tot uiting in dit ontwerp voor de haard Stone.

Tijdens een verbouwing bij mijn ouders thuis ontwierpen mijn vader Henk en ik een haard voor de woonkamer. Een uniek en krachtig ontwerp met het outside the box denken van mij en zijn oog voor detail. Het is de basis voor de schouw van nu. Na mijn vaders overlijden en de overname van ons familiebedrijf door een andere partij ben ik voor mezelf begonnen. Ik wilde ik een haard ontwerpen als ode aan mijn vader, een haard die bescheidenheid en kracht uitstraalt. Ik wilde dat het een mix zou worden van enerzijds de ervaring en inzicht van mijn vader en anderzijds mijn eigen stijl. Dat is de POOK Haard Stone. Stoer, maar met een exclusieve uitstraling door de combinatie van materialen.'

De Stone kan gecombineerd worden met een houtgestookte haard van Barbas, Brunner of een gasgestookte haard van Bellfires. De stenen ombouw zal de warmte vasthouden lang nadat u gestopt bent met stoken.

Specificaties

 

Merk Pook Signature Series
Model Stone
Brandstof hout
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem Gesloten systeem
Deur Afhankelijk van type inbouwhaard
Vermogen Afhankelijk van type inbouwhaard

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu