Scroll naar boven

Pook Signature Series Steel Style

 

  • New Category
pook-steel-style_1920

 

De Style kenmerkt zich door zijn tijdloze design en is daardoor in elk interieur toe te passen. 

De plinten tegen de muur, het plafond op de vloer zijn van 5mm dik staal. Dit zorgt voor een stoer uiterlijk. Daarnaast zijn ze ook heel functioneel. Openingen rondom deze plinten zorgen ervoor dat de convectielucht vrij baan heeft. Roosters of openingen in de ombouw zijn daarom niet meer nodig.

Binnenin zorgen 40mm dikke brandvrije platen voor een branddoorslagbeveiliging naar vloer, plafond en wand. Daardoor kan alle warmte die in de ombouw ontstaat, opgenomen worden door het slimme convectiesysteem. Deze innoverende oplossing benut de opgewekte warmte optimaal.

De Style kan worden gecombineerd met een houtgestookte haard van Barbas, Brunner of een gasgestookte haard van Bellfires. 

De Style kan uitgevoerd worden in twee breedtematen 950mm en 1150mm met een maximale hoogte van het plafond van 3000mm. De ombouw is na oplevering te schilderen in een door u gewenste kleur, waardoor u deze Pook haard optimaal kunt integreren in uw interieur. 

POOK Style:

  • Tijdloos ontwerp met oog voor detail
  • Toepasbaar in praktisch elke situatie, ongeacht type vloer, wand of plafond.
  • Geen roosters noodzakelijk omdat de ombouw d.m.v. slimme geïntegreerde plinten ventileert.
  • Altijd gecombineerd met topkwaliteit haarden van Brunner of Bellfires
  • Gerealiseerd in één dag en direct te gebruiken

Specificaties

 

Merk Pook Signature Series
Model Steel Style
Brandstof hout
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem
Deur
Vermogen

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu