Scroll naar boven

POOK Signature Series Steel Style

 

  • New Category
pook-steel-style_1920

 

De Style kenmerkt zich door zijn tijdloze design en is daardoor in elk interieur toe te passen. 

De plinten tegen de muur, het plafond op de vloer zijn van 5mm dik staal. Dit zorgt voor een stoer uiterlijk. Daarnaast zijn ze ook heel functioneel. Openingen rondom deze plinten zorgen ervoor dat de convectielucht vrij baan heeft. Roosters of openingen in de ombouw zijn daarom niet meer nodig.

Binnenin zorgen 40mm dikke brandvrije platen voor een branddoorslagbeveiliging naar vloer, plafond en wand. Daardoor kan alle warmte die in de ombouw ontstaat, opgenomen worden door het slimme convectiesysteem. Deze innoverende oplossing benut de opgewekte warmte optimaal.

De Style kan worden gecombineerd met een houtgestookte haard van Barbas, Brunner of een gasgestookte haard van Bellfires. 

De Style kan uitgevoerd worden in twee breedtematen 950mm en 1150mm met een maximale hoogte van het plafond van 3000mm. De ombouw is na oplevering te schilderen in een door u gewenste kleur, waardoor u deze Pook haard optimaal kunt integreren in uw interieur. 

POOK Style:

  • Tijdloos ontwerp met oog voor detail
  • Toepasbaar in praktisch elke situatie, ongeacht type vloer, wand of plafond.
  • Geen roosters noodzakelijk omdat de ombouw d.m.v. slimme geïntegreerde plinten ventileert.
  • Altijd gecombineerd met topkwaliteit haarden van Brunner of Bellfires
  • Gerealiseerd in één dag en direct te gebruiken

Specificaties

 

Merk POOK Signature Series
Model Steel Style
Brandstof hout
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Verbrandings­systeem
Deur
Vermogen

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu