Scroll naar boven

M-Design Venus 700 HT

 

 

M-Design Venus 700 HT

De M-Design Venus HT serie bestaat uit vier vrijstaande en draaibare houthaarden voor houtstook.

Een draaibare haard geeft extra mogelijkheden in elke ruimte om optimaal zicht op het vuur te realiseren. Mocht de behoefte zijn om toch aan twee zijden vuur te kunnen zien, dan is de 850HD doorkijkhaard precies wat u wilt.

Gamma

Het assortiment van de Venus HT houthaarden bestaat uit deze modellen, waarbij het getal de breedte van het glas aangeeft:

Overigens bestaat de Venus serie ook uit inbouwhaarden.

Specificaties

 

Merk M-Design
Model Venus 700 HT
Brandstof Hout
Type Vrijstaand
Vuurzicht Front
Vermogen 10-12kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu