Scroll naar boven

M-Design Luna Diamond 1000 RD

 

 

M-Design Luna Diamond 1000 RD

De M-Design Luna Diamond serie bestaat uit een aantal innovatieve hoogrendement inbouwhaarden mét liftdeur voor houtstook.

Een hoog rendement kan alleen bereikt worden als de verbranding volledig is, wat resulteert in optimale warmteopbrengst gekoppeld aan minimale uitstoot. Nu is de Luna Diamond serie daarin zeker niet uniek, meer moderne houtkachels kunnen die claim waarmaken. Wat wel heel bijzonder is dat de Luna Diamond voorzien is van techniek om de verbranding optimaal te houden tijdens elke fase dat u de haard gebruikt, of het nu gaat om opstarten, branden, bijladen of het vuur uit laten gaan. Dat gebeurt door het voortdurend reguleren van de kleppen die de aanzuiglucht en opening in het afvoerkanaal aansturen, waarbij rekening gehouden wordt met variabelen als de houtsoort die wordt gebruikt en de hoeveelheid trek in de schoorsteen. Een thermostaat maakt onderdeel uit van dit systeem.

Met deze voorzieningen, die afhankelijk van het model resulteren in een rendement van 72 tot 84%, kan de Luna Diamond dus met recht als een duurzame hi-tech houtkachel bestempeld worden. Handig is deze kachel ook: een automatische liftdeur en vonkenscherm geven veel gebruiksgemak, terwijl een luchtspoelsysteem ervoor zorgt dat de ruit zo schoon mogelijk blijft.

Gamma

Het assortiment van de Luna Diamond Serie is zeer uitgebreid, waardoor er voor elke situatie een passende oplossing te vinden is. Het volledige gamma bestaat uit de volgende houthaarden, waarbij het getal in de serie staat voor de breedte van het glas:

Specificaties

 

Merk M-Design
Model Luna Diamond 1000 RD
Brandstof Hout
Type Inbouw
Vuurzicht Driezijdige roomdivider
Vermogen 5-15kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu