Scroll naar boven

M-Design Interra 60

 

 

M-Design Interra 60

De M-Design Interra is bedoeld voor renovatie of upgrading van een bestaande openhaard.

Heeft uw woonruimte een schouw met een traditionele open haard of een inzethaard die niet meer aan de eisen van nu voldoet? De Interra is een inbouwcassette die beschikt over een up-to-date verbrandingstechniek met een geïntegreerde en geforceerde ventilatie. Een externe luchttoevoer is niet nodig, waardoor de plaatsingsmogelijkheden bijna onbeperkt zijn. Het resultaat is een kachel die het interieur snel verwarmt en met 79% een behoorlijk rendement heeft. 

Gamma

Het assortiment van de Interra bestaat uit vier modellen:

Specificaties

 

Merk M-Design
Model Interra 60
Brandstof Hout
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Vermogen 7-9kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! In verband met onze verhuizing naar Waaldijk 90 in Vuren is onze showroom in Arkel gesloten van 25 t/m 30 september. Onze showroomdagen daarvoor en daarna zijn:

• Donderdag 13.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu