Scroll naar boven

M-Design Argento 1350 H

 

 

M-Design Argento 1350 H

De M-Design Argento is een strak vormgegeven serie liftdeurhaarden voor houtstook.

Elke Argento liftdeurhaard kan zowel open als gesloten gestookt worden. Met de deur naar boven heeft u een 'ouderwetse' openhaard en hoort en ziet u het vuur optimaal. Met de deur dicht gaat het rendement opeens naar ongeveer 80%. Het glas geeft dan nog steeds fraai zicht op het vuur. Wat ook een pluspunt is, is dat een gesloten deur een veilig gevoel geeft als u de ruimte verlaat.

U kunt kiezen uit een Basic of Premium versie. De verbrandingstechniek is identiek, het verschil zit 'm in de convectiemantel: de warmte wordt bij een Premium gelijkmatiger opgewarmd door middel van luchtcirculatie.

Gamma

Het assortiment van de Argento liftdeurhaarden bestaat uit deze modellen:

Specificaties

 

Merk M-Design
Model Argento 1350 H
Brandstof Hout
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Vermogen 4-14kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu