Scroll naar boven

M-Design Argento 1350 H

 

 

M-Design Argento 1350 H

De M-Design Argento is een strak vormgegeven serie liftdeurhaarden voor houtstook.

Elke Argento liftdeurhaard kan zowel open als gesloten gestookt worden. Met de deur naar boven heeft u een 'ouderwetse' openhaard en hoort en ziet u het vuur optimaal. Met de deur dicht gaat het rendement opeens naar ongeveer 80%. Het glas geeft dan nog steeds fraai zicht op het vuur. Wat ook een pluspunt is, is dat een gesloten deur een veilig gevoel geeft als u de ruimte verlaat.

U kunt kiezen uit een Basic of Premium versie. De verbrandingstechniek is identiek, het verschil zit 'm in de convectiemantel: de warmte wordt bij een Premium gelijkmatiger opgewarmd door middel van luchtcirculatie.

Gamma

Het assortiment van de Argento liftdeurhaarden bestaat uit deze modellen:

Specificaties

 

Merk M-Design
Model Argento 1350 H
Brandstof Hout
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Vermogen 4-14kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu