Scroll naar boven

M-Design Argento 1050 DH

 

 

M-Design Argento 1050 DH

De M-Design Argento is een strak vormgegeven serie liftdeurhaarden voor houtstook.

Elke Argento liftdeurhaard kan zowel open als gesloten gestookt worden. Met de deur naar boven heeft u een 'ouderwetse' openhaard en hoort en ziet u het vuur optimaal. Met de deur dicht gaat het rendement opeens naar ongeveer 80%. Het glas geeft dan nog steeds fraai zicht op het vuur. Wat ook een pluspunt is, is dat een gesloten deur een veilig gevoel geeft als u de ruimte verlaat.

U kunt kiezen uit een Basic of Premium versie. De verbrandingstechniek is identiek, het verschil zit 'm in de convectiemantel: de warmte wordt bij een Premium gelijkmatiger opgewarmd door middel van luchtcirculatie.

Gamma

Het assortiment van de Argento liftdeurhaarden bestaat uit deze modellen:

Specificaties

 

Merk M-Design
Model Argento 1050 DH
Brandstof Hout
Type Inbouw
Vuurzicht Front
Vermogen 4-14kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu