Scroll naar boven

Houtkachel Leenders Wald

 

 

Leenders Wald

Een zeer bijzondere verschijning is de zwevende Wald, dankzij zijn ronde vorm, industriele details en de geknikte ruit. Deze houtkachel kan 360 graden gedraaid worden.

De branderkamer is standaard bekleed met vuurbeton en daardoor wordt de warmte tot 8 uur na het stoken vastgehouden. Het rendement ligt rond de 83 procent en dat is hoog.

De Wald weegt 145 kilo, haalt zijn toevoerlucht uit middels een dubbelwandige pijp uit het plafond, en heeft een pijp van 15 cm doorsnee nodig. De beschikbare uitvoeringen van deze houtkachel kunt u bekijken in de slideshow.

Alle modellen van Harrie Leenders op een rij:

Specificaties

 

Merk

Leenders

Model

Wald

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, draaibaar

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Scharnierdeur

Vermogen

3-10 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu