Scroll naar boven

Houtkachel Leenders Wald

 

 

Leenders Wald

Een zeer bijzondere verschijning is de zwevende Wald, dankzij zijn ronde vorm, industriele details en de geknikte ruit. Deze houtkachel kan 360 graden gedraaid worden.

De branderkamer is standaard bekleed met vuurbeton en daardoor wordt de warmte tot 8 uur na het stoken vastgehouden. Het rendement ligt rond de 83 procent en dat is hoog.

De Wald weegt 145 kilo, haalt zijn toevoerlucht uit middels een dubbelwandige pijp uit het plafond, en heeft een pijp van 15 cm doorsnee nodig. De beschikbare uitvoeringen van deze houtkachel kunt u bekijken in de slideshow.

Alle modellen van Leenders houtkachels op een rij:

Specificaties

 

Merk

Leenders

Model

Wald

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, draaibaar

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Scharnierdeur

Vermogen

3-10 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu