Scroll naar boven

Houtkachel Leenders Stor

 

 

Leenders Stor

De Stor is een imposante verschijning; hij is iets meer dan een meter hoog en 64 cm breed. Aan de voet kunt u zien dat deze houtkachel draaibaar is, maar vanaf de zijkant is de Stor dankzij de ronde achterkant een slanke verschijning. De olijfhouten details op de grepen en de geklonken lamellen zorgen er voor dat deze kachel op een prettige manier aanwezig is: het is een ambachtelijke kachel, en mag gezien worden.

De rookgasafvoer zit uiteraard bovenop, maar de achteraansluiting ten behoeve van de toevoerlucht beperkt de bewegingsvrijheid niet.

Warmte vasthouden is bij de Stor ook goed geregeld: de branderkamer is standaard bekleed met vuurstenen en daardoor wordt de warmte tot 8 uur na het stoken vastgehouden. Een extra set stenen is als optie toe te voegen, waardoor u nog langer van de warmte kunt profiteren. Het rendement ligt boven de 80 procent.

De Stor weegt 210 kilo, haalt zijn toevoerlucht uit de vloer en heeft een pijp van 18 of 22 cm doorsnee nodig. De beschikbare uitvoeringen kunt u bekijken in de slideshow.

Alle modellen van Leenders houtkachels op een rij:

Specificaties

 

Merk

Leenders

Model

Stor

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, draaibaar

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Scharnierdeur

Vermogen

3-10 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu