Scroll naar boven

Houtkachel Leenders Sorenne

 

 

Leenders Sorenne

Naast de Dayna heeft Leenders nog een draaibare haard in het programma, de Sorenne. Best praktisch als je het vuurbeeld kunt richten. De draaibaarheid heeft 2 instellingen, 120 of 360 graden, bij de installatie wordt dat vast ingesteld. De rookgasfvoer zit vanzelfsprekend bovenop, de luchttoevoer loopt via een achteraansluiting die de bewegingsvrijheid niet beperkt.

De branderkamer is standaard bekleed met vuurbeton en daardoor wordt de warmte tot 9 uur na het stoken vastgehouden; de stenen zijn dan nog 40 graden. Een extra set stenen is als optie toe te voegen, waardoor u nog langer van de warmte kunt profiteren. Het rendement ligt in de buurt van de 80 procent.

De Sorenne weegt 163 kilo, haalt zijn toevoerlucht uit de vloer of uit de muur en heeft een pijp van 15 cm doorsnee nodig. De beschikbare uitvoeringen kunt u bekijken in de slideshow.

Alle modellen van Leenders houtkachels op een rij:

Specificaties

 

Merk

Leenders

Model

Sorenne

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, draaibaar

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Scharnierdeur

Vermogen

2,5-10 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu