Scroll naar boven

Houtkachel Leenders Lobbe

 

 

Leenders Lobbe

Als de Mats en/of de Boxer Plus qua maatvoering of qua vermogen eigenlijk net iets te fors voor uw woonsituatie zijn, biedt de Lobbe uitkomst. Hij is een maatje kleiner dankzij de compacte branderkamer. Dat heeft nog een tweede voordeel: met een halve kilo hout brandt de Lobbe een vol uur op bedrijfstemperatuur. Ook hier zijn vuurvaste stenen aan binnen- en buitenzijde toegepast, zodat de warmte vertraagd wordt afgegeven.

De Lobbe weegt 125 kilo, haalt zijn toevoerlucht uit de muur en heeft een pijp van een bescheiden 13 cm doorsnee nodig. De beschikbare uitvoeringen kunt u bekijken in de slideshow.

Alle modellen van Harrie Leenders op een rij:

Specificaties

 

Merk

Leenders

Model

Lobbe

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Scharnierdeur

Vermogen

1,5-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu