Scroll naar boven

Houtkachel Leenders Lobbe

 

 

Leenders Lobbe

Als de Mats en/of de Boxer Plus qua maatvoering of qua vermogen eigenlijk net iets te fors voor uw woonsituatie zijn, biedt de Lobbe uitkomst. Hij is een maatje kleiner dankzij de compacte branderkamer. Dat heeft nog een tweede voordeel: met een halve kilo hout brandt de Lobbe een vol uur op bedrijfstemperatuur. Ook hier zijn vuurvaste stenen aan binnen- en buitenzijde toegepast, zodat de warmte vertraagd wordt afgegeven.

De Lobbe weegt 125 kilo, haalt zijn toevoerlucht uit de muur en heeft een pijp van een bescheiden 13 cm doorsnee nodig. De beschikbare uitvoeringen kunt u bekijken in de slideshow.

Alle modellen van Leenders houtkachels op een rij:

Specificaties

 

Merk

Leenders

Model

Lobbe

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Scharnierdeur

Vermogen

1,5-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu