Scroll naar boven

Houtkachel Leenders Dayna

 

 

Leenders Dayna

In een aantal situaties is het fijn als u de kachel zou kunnen draaien, bijvoorbeeld als woon- en eetgedeelte aan weerszijden van de houtkachel staan en uw gezelschap heeft zich zojuist verplaatst. Dat kan bij de Dayna, meegaand van aard zou je kunnen zeggen. De rookgasafvoer zit uiteraard bovenop zit, maar de achteraansluiting ten behoeve van de toevoerlucht beperkt de bewegingsvrijheid niet.

Warmte vasthouden is bij de Dayna ook goed geregeld: de branderkamer is standaard bekleed met vuurbeton en daardoor wordt de warmte tot 8 uur na het stoken vastgehouden. Een extra set stenen is als optie toe te voegen, waardoor u nog langer van de warmte kunt profiteren. Het rendement ligt boven de 80 procent.

De Dayna weegt 225 kilo, haalt zijn toevoerlucht uit de vloer of uit de muur en heeft een pijp van 15 cm doorsnee nodig. De beschikbare uitvoeringen kunt u bekijken in de slideshow.

Alle modellen van Harrie Leenders op een rij:

Specificaties

 

Merk

Leenders

Model

Dayna

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, draaibaar

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Scharnierdeur

Vermogen

3-12 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu