Scroll naar boven

Houtkachel Leenders Boxer Plus

 

 

Leenders Boxer Plus

Het betonnen, industriële ontwerp van de Boxer sloeg bij de introductie in 1982 in als een bom. Een kachel die én modern oogt, én met 80 procent rendement zeer efficiënt is én dankzij zijn 7 centimer dikke betonnen schil zijn warmte extreem lang vasthoudt, tot wel 16 uur na het uitgaan. Het succes moedigde de fabrikant, Harrie Leenders, aan om het concept verder uit te werken en te vervolmaken, wat hij bereikte door het optioneel mogelijk te maken een Plus-stenenset achterin de kachel aan te brengen, vandaar de toevoeging Plus.

De Boxer Plus weegt 245 kilo, haalt zijn toevoerlucht uit de vloer of uit de muur en heeft een pijp van 15 cm doorsnee nodig. De beschikbare uitvoeringen kunt u bekijken in de slideshow.

Alle modellen van Harrie Leenders op een rij:

Specificaties

 

Merk

Leenders

Model

Boxer Plus

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Scharnierdeur

Vermogen

4-12 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu