Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul PF 710

 

 

Jøtul PF 710

Mocht u weinig ruimte voor een houtkachel hebben, dan is deze PF 710 de moeite waard om te overwegen. Door de bovenaansluiting past hij strak langs een muur. Wat ook een overweging kan zijn bij huizen met een verdieping, is deze pelletkachel in de hal te plaatsen: het hele huis wordt op de wijze verwarmd. Omdat u in deze opstelling niet per se zicht op het vuur hoeft te hebben is de 710 voorzien veen relatief klein ruitje. Het grote voordeel: het rendement stijgt naar 95%, en dat is een ongehoord hoge score.

De Jøtul PF 710 heeft een stil ventilatiesysteem met slimme openingen om de warmte direct goed te verdelen. De vormgeving is industrieel, dus in de woonkamer met een eigentijds interieur komt deze pelletkachel prima tot zijn recht.

Verkrijgbaar in grijs of zwart.

Stoken met pellets

Pellets zijn een biologische brandstof en bestaan uit samengeperste houtkorrels van restafval, zoals zaagsel van zagerijen. Pelletkorrels zorgen voor aangename warmte in huis. Als u kiest voor gecertificeerde pellets, met een DIN+ of EN A1+ keurmerk, haalt u een product in huis waarmee u verantwoord kunt stoken. Optioneel is een afstandsbediening om de kachel vanaf uw zitplaats te besturen.

Specificaties

 

Merk

Jøtul pellet serie

Model

PF 710

Brandstof

Pellets

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten met buitenluchtaansluiting

Deur

Draaideur

Vermogen

7 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu