Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul PF 500

 

 

Jøtul PF 500

Dankzij de Scandinavische touch die de vormgevers aan deze pelletkachel gegeven hebben is het resultaat een snoepje om te zien: de compacte Jøtul PF 500 heeft een strakke, warme, huiselijke vorm. De buitenzijde van deze pelletkachel is zwart met als optie imitatie cortenstaal, wat het oerkarakter onderstreept. Het onderstel is van van klassiek witgekalkt eikenhout, de handgreep ook. De gedetailleerde bovenplaat is zo gemaakt dat de warme lucht zich gemakkelijk in de kamer verspreidt. De grote glazen deur biedt zicht op het vuur, en vormt zo een rustpunt in elke huiskamer.

De Jøtul PF 500 is een stille pelletkachel en heeft een uittrekbaar digitaal aanraakscherm. Dankzij de standaard bovenaansluiting kan deze kachel heel dicht tegen de muur worden geplaatst.

Verkrijgbaar in onderhoudsvrij email in blueblack of ivoor, of in zwarte lak.

Stoken met pellets

Pellets zijn een biologische brandstof en bestaan uit samengeperste houtkorrels van restafval, zoals zaagsel van zagerijen. Pelletkorrels zorgen voor aangename warmte in huis. Als u kiest voor gecertificeerde pellets, met een DIN+ of EN A1+ keurmerk, haalt u een product in huis waarmee u verantwoord kunt stoken. Optioneel is een afstandsbediening om de kachel vanaf uw zitplaats te besturen.

Specificaties

 

Merk

Jøtul pellet serie

Model

PF 500

Brandstof

Pellets

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten met buitenluchtaansluiting

Deur

Draaideur

Vermogen

5-7 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu