Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul PF 500

 

 

Jøtul PF 500

Dankzij de Scandinavische touch die de vormgevers aan deze pelletkachel gegeven hebben is het resultaat een snoepje om te zien: de compacte Jøtul PF 500 heeft een strakke, warme, huiselijke vorm. De buitenzijde van deze pelletkachel is zwart met als optie imitatie cortenstaal, wat het oerkarakter onderstreept. Het onderstel is van van klassiek witgekalkt eikenhout, de handgreep ook. De gedetailleerde bovenplaat is zo gemaakt dat de warme lucht zich gemakkelijk in de kamer verspreidt. De grote glazen deur biedt zicht op het vuur, en vormt zo een rustpunt in elke huiskamer.

De Jøtul PF 500 is een stille pelletkachel en heeft een uittrekbaar digitaal aanraakscherm. Dankzij de standaard bovenaansluiting kan deze kachel heel dicht tegen de muur worden geplaatst.

Verkrijgbaar in onderhoudsvrij email in blueblack of ivoor, of in zwarte lak.

Stoken met pellets

Pellets zijn een biologische brandstof en bestaan uit samengeperste houtkorrels van restafval, zoals zaagsel van zagerijen. Pelletkorrels zorgen voor aangename warmte in huis. Als u kiest voor gecertificeerde pellets, met een DIN+ of EN A1+ keurmerk, haalt u een product in huis waarmee u verantwoord kunt stoken. Optioneel is een afstandsbediening om de kachel vanaf uw zitplaats te besturen.

Specificaties

 

Merk

Jøtul pellet serie

Model

PF 500

Brandstof

Pellets

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten met buitenluchtaansluiting

Deur

Draaideur

Vermogen

5-7 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu