Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul PF 1230

 

 

Jøtul PF 1230

In feite is deze PF 1230 de grote broer van de 710. Howel ook uitermate compact komt deze pelletkachel heel goed tot zijn recht in algemene ruimtes of in dit geval een forse huiskamer. Dat komt door zijn vermogen van 12 kW. Jøtul zelft geeft aan 'geschikt voor ruimtes tot 360 m3'. En dat is echt fors.

Net als bij de 710 is het ruitje van deze pelletkachel bescheiden van afmetingen, wat het rendement (94%) ten goede komt.

De Jøtul PF 1230 heeft een stil ventilatiesysteem met slimme openingen om de warmte direct goed te verdelen. De vormgeving is industrieel, dus in de woonkamer met een eigentijds interieur komt deze pelletkachel prima tot zijn recht.

Verkrijgbaar in zwart.

Stoken met pellets

Pellets zijn een biologische brandstof en bestaan uit samengeperste houtkorrels van restafval, zoals zaagsel van zagerijen. Pelletkorrels zorgen voor aangename warmte in huis. Als u kiest voor gecertificeerde pellets, met een DIN+ of EN A1+ keurmerk, haalt u een product in huis waarmee u verantwoord kunt stoken. Optioneel is een afstandsbediening om de kachel vanaf uw zitplaats te besturen.

Specificaties

 

Merk

Jøtul pellet serie

Model

PF 1230

Brandstof

Pellets

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten met buitenluchtaansluiting

Deur

Draaideur

Vermogen

12 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu