Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul I 620 serie

 

 

Jøtul I 620

De Jøtul I 620 F maakt deel uit van de uitgebreide I 620-familie. Vanwege de geringe inbouwhoogte is deze serie eenvoudig te installeren en daarom zeer geschikt om toe te passen ter vervanging van een oudere traditionele open haard, of natuurlijk als nieuwe installatie voor een tijdloos ontwerp.

U kunt kiezen uit front, 2- of 3-zijdig glas. Ondanks de grootte is deze haard ook geschikt om op een lage stand te branden. De verbrandingskamer is licht uitgevoerd met vlamplaten van wit vermiculiet en wit geëmailleerde vlamplaten van gietijzer wat zorgt voor een lange levensduur. De symbolen op de luchtregeling zorgt voor een eenvoudige en correcte bediening.

De haard is uitgevoerd met een standaard verwijderbaar kader dat weer zorgt voor een mooie overgang naar de ombouw van de haard.

Varianten

  • Jøtul I 620 F is de uitvoering met front ruit
  • Jøtul I 620 FR is de uitvoering met front en zijruit recht.
  • Jøtul I 620 FL is de uitvoering front en zijruit links
  • Jøtul I 620 FRL is de uitvoering met 3 zijden glas.

Specificaties

 

Merk

Jøtul I 620 serie

Model

620 F, FL, FR, FRL

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front (F), tweezijdig (FL of FR) of driezijdig (FRL)

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

3-9 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu