Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul F 500 serie

 

 

Jøtul F 500 serie

De Jøtul F 500 is een grote houtkachel met een klassieke uitstraling en u kunt deze bestellen met zowel een klassieke deur met gotische spijlen als een volglas deur. Bij de volglasversie kunt u vervolgens kiezen tussen zwart gespoten of diverse geëmailleerde afwerkingen. Door het weglaten van de spijlen kunt u genieten van een onbeperkt zicht op het vuur.

De Jøtul F 500 heeft zowel een grote frontdeur als ook een zijdeur voor het eenvoudig bijvullen van hout. De aslade is eenvoudig te bereiken via een asdeur die onder de kachel zit.

De houtkachel is voorzien van een milieuvriendelijk luchtzuiveringssysteem en dit houdt het glaswerk mooi schoon. Het geëmailleerd oppervlak vraagt weinig onderhoud, voorkomt roest en blijft bijzonder lang mooi. Ook met reguliere deur verkrijgbaar.

  • De F 500 is voorzien van een deur met gotische spijlen of een volglasdeur
  • De F 500 SE is voorzien van een volglasdeur en heeft een geëmailleerde buitenzijde

Specificaties

 

Merk

Jøtul F 500

Model

500, 500 SE

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

2-7 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu