Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul F 480 serie

 

 

Jøtul F 480 serie

De Jøtul F 480-serie bestaat uit twee varianten, volledig van gietijzer. Het zijn beide convectiekachels die dichtbij een brandbare muur kunnen worden geplaatst. De hoge verbrandingskamer geeft ruimte voor hoge, dansende vlammen. Het afgeronde glas biedt een prachtig uitzicht op het vuur ook vanaf de zijkant.

De Jøtul F 481 heeft een architectonische, strakke lijn tot aan de vloer met een voetstuk met dezelfde vorm van de houtkachel. Er is praktische opbergruimte voor accessoires, zodat u de omgeving van de houtkachel rommelvrij kunt houden. De plank in de basis is standaard, maar kan verwijderd worden als u dat wenst.

De Jøtul F 483 wordt gekenmerkt door Jøtul's populaire oplossing waarbij de kachel op een voetstuk is geplaatst. Wanneer deze aangesloten is met een bovenaansluiting is het ook mogelijk om de kachel 360 graden te laten draaien om de vlammen te kunnen zien vanuit elke desgewenste hoek.

  • F 481 heeft een houtvak onderin
  • F 483 is op een sokkel geplaatst

Specificaties

 

Merk

Jøtul F 480

Model

481, 483

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

2-7 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu