Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul F 480 serie

 

 

Jøtul F 480 serie

De Jøtul F 480-serie bestaat uit twee varianten, volledig van gietijzer. Het zijn beide convectiekachels die dichtbij een brandbare muur kunnen worden geplaatst. De hoge verbrandingskamer geeft ruimte voor hoge, dansende vlammen. Het afgeronde glas biedt een prachtig uitzicht op het vuur ook vanaf de zijkant.

De Jøtul F 481 heeft een architectonische, strakke lijn tot aan de vloer met een voetstuk met dezelfde vorm van de houtkachel. Er is praktische opbergruimte voor accessoires, zodat u de omgeving van de houtkachel rommelvrij kunt houden. De plank in de basis is standaard, maar kan verwijderd worden als u dat wenst.

De Jøtul F 483 wordt gekenmerkt door Jøtul's populaire oplossing waarbij de kachel op een voetstuk is geplaatst. Wanneer deze aangesloten is met een bovenaansluiting is het ook mogelijk om de kachel 360 graden te laten draaien om de vlammen te kunnen zien vanuit elke desgewenste hoek.

  • F 481 heeft een houtvak onderin
  • F 483 is op een sokkel geplaatst

Specificaties

 

Merk

Jøtul F 480

Model

481, 483

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

2-7 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu