Scroll naar boven

Houtkachel Jøtul F 100 serie

 

 

Jøtul F 100 serie

De Jøtul F 100 is een kleine houtkachel waar houtblokken tot 35 cm lengte in kunnen. Een fijne keukenkachel of eenthe voor kleinere ruimtes. Dit model heeft een kleine opvangbak voor het as, waarmee het verwijderen daarvan een makkelijk klusje wordt. De aslip vangt stukjes as en vonkjes die uit de verbrandingskamer kunnen springen.

De houtkachel heeft een grote glazen deur die prachtig zicht op het vlammenspel biedt. Hij is elegant versierd met een traditioneel Noors handwerkpatroon. De karaktervolle Jøtul F 100 is verkrijgbaar in onderhoudsvrij email in blueblack of ivoor, of in zwarte lak.

De Classic versie heeft een deur met glasverdeling, de SE heeft een strakke volglas deurinzet.

  • F100 ECO Classic
  • F100 ECO SE zwart
  • F100 ECO SE blueblack
  • F100 ECO SE ivoor

Specificaties

 

Merk

Jøtul F 100 serie

Model

ECO LL of LL SE

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

3-5 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu