Scroll naar boven

Houtkachel Hase Sila

 

 

Hase Sila

Kachels die met steen bekleed zijn, houden de warmte langer vast. Oudere types kachels kunnen een wat bedaagd imago hebben. Zo niet bij Hase: het zijn allemaal fris vormgegeven houtkachels met moderne lijnen, en gemaakt van duurzame materialen, met een keus uit speksteen of keramiek.

De kachel Sila is zo veelzijdig instelbaar, dat u zich echt kunt uitleven. En: het vuur in de kachel wordt schitterend gepresenteerd.

U kunt zelf een geheel eigen Sila samenstellen: puur van staal, met keramiek of ook speksteen. Net wat u het mooist vindt.

Overigens: vlammenspel en warmte kunnen bij Sila door eenvoudig draaien van het kachellichaam in de ruimte worden gericht – bij open ruimtes een niet te evenaren voordeel om van het vuur te genieten.

Meer typen

De lijn vrijstaande houtkachels van Hase wordt gekenmerkt door een moderne en frisse vormgeving, gecombineerd met een keramiek mantel die de warmte vasthoudt. Enkele modellen gaan technisch nog een stapje verder en hebben een volautomatisch systeem om luchttoevoer en rookgasafvoer met kleppen te regelen. U herkent ze aan de toevoeging iQ en iQ+.

iQ en iQ+

Alle types die iQ en iQ+ achter de naam hebben zijn voorzien van hoogwaardige verbrandingstechniek. Intelligente besturingssoftware en volautomatische luchtregeling zorgen ervoor dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt. Het systeem reageert op te vochtig hout, te veel of te weinig brandstof of op de weersomstandigheden. Middels een app kunt u de waarden uitlezen en wordt u ook herinnerd aan het op tijd bijvullen van hout.

De iQ+ uitvoeringen van de Lima, Sila en Sila Plus gaan nog een stapje verder, waarbij een ingebouwde katalysator de rookgassen naverbrandt. Dat werkt zo goed dat er zelfs geen systeem voor stofafscheiding noodzakelijk is.

Specificaties

 

Merk

Hase

Model

Sila

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand, draaibaar

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

6-8 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu