Scroll naar boven

Houtkachel Hase Sendai Pro 165

 

 

Hase Sendai Pro 165

De strakke vorm, het design en de voorziening die de warmte langer vasthoudt middels een 'warmteaccu' van 70 kg aan natuursteen kenmerkt deze Sendai Pro 165. Het verschil ten opzichte van de Sendai Pro 135 is een extra warmhoudvak, wat de hoogte van de kachel verklaart. Zoals elke Hase is deze houtkachel uiterst energiezuinig en heeft zeer lage emissies. Daardoor is het een kachel die je snel gebruikt.

De Sendai Pro 165 is ook verkrijgbaar met houtopslag links of rechts.

Kachels die met steen bekleed zijn, houden de warmte langer vast. Oudere types kachels kunnen een wat bedaagd imago hebben. Zo niet bij Hase: het zijn allemaal fris vormgegeven houtkachels met moderne lijnen, en gemaakt van duurzame materialen, met een keus uit speksteen of keramiek.

Meer typen

De lijn vrijstaande houtkachels van Hase wordt gekenmerkt door een moderne en frisse vormgeving, gecombineerd met een keramiek mantel die de warmte vasthoudt. Enkele modellen gaan technisch nog een stapje verder en hebben een volautomatisch systeem om luchttoevoer en rookgasafvoer met kleppen te regelen. U herkent ze aan de toevoeging iQ en iQ+.

Specificaties

 

Merk

Hase

Model

Sendai Pro 165

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Tweezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

4,5-7,5 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu