Scroll naar boven

Houtkachel Hase Padua

 

 

Hase Padua

De houtkachel Padua is een modulaire houtkachel. Dat houdt in dat deze is te leveren met (type 185) of zonder (type 160) warmteopslag, en met een optioneel houtvak waarin ook weer verschillende opstellingen mogelijk zijn. In de slideshow ziet u voorbeelden daarvan.

Er zitten meer slimmigheden in: de rookafvoer kan aan de zijkant worden geplaatst waardoor de kachel strak tegen de muur past. De liftdeur is niet alleen prettig te bedienen, deze zorgt er ook voor dat je vóór de kachel niet al te veel loopruimte nodig hebt; een draaideur neemt immers meer ruimte in. De Padua levert een fiks vermogen en is daardoor geschikt voor grotere of minder goed geïsoleerde ruimtes.

Kachels die met steen bekleed zijn, houden de warmte langer vast. Oudere types kachels kunnen een wat bedaagd imago hebben. Zo niet bij Hase: het zijn allemaal fris vormgegeven houtkachels met moderne lijnen, en gemaakt van duurzame materialen, met een keus uit speksteen of keramiek.

Meer typen

De lijn vrijstaande houtkachels van Hase wordt gekenmerkt door een moderne en frisse vormgeving, gecombineerd met een keramiek mantel die de warmte vasthoudt. Enkele modellen gaan technisch nog een stapje verder en hebben een volautomatisch systeem om luchttoevoer en rookgasafvoer met kleppen te regelen. U herkent ze aan de toevoeging iQ en iQ+.

Specificaties

 

Merk

Hase

Model

Padua 160 of 185

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur

Vermogen

7-9 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu