Scroll naar boven

Houtkachel Hase Lima

 

 

Hase Lima

Waar vorm en functie perfect in evenwicht zijn. Dat is de houtkachel Lima van Hase. Over het hele oppervlak uitgevoerd met hoogwaardig, met de hand bewerkt keramiek. In een glad keramiekoppervlak of met een ringtextuur in verschillende kleurtonen. De keuze is aan u. Optioneel is deze kachel namelijk ook in speksteen leverbaar. Het cilindrische kachellichaam van de Lima kan worden gedraaid. Dat maakt Lima bijzonder, net als zijn slanke vorm, de uitgebalanceerde proporties en de fraaie oppervlakken.

Kachels die met steen bekleed zijn, houden de warmte langer vast. Oudere types kachels kunnen een wat bedaagd imago hebben. Zo niet bij Hase: het zijn allemaal fris vormgegeven houtkachels met moderne lijnen, en gemaakt van duurzame materialen, met een keus uit speksteen of keramiek.

Meer typen

De lijn vrijstaande houtkachels van Hase worden gekenmerkt door een moderne en frisse vormgeving, gecombineerd met innovatieve oplossingen om de warmte vast te houden en de hoogwaardige verbrandingstechniek. De types met iQ hebben een intelligente besturingssoftware en de volautomatische luchtregeling die ervoor zorgen dat in iedere iQ-kachel een prachtig en schoon vuur brandt. De Lima heeft zelfs een iQ+ uitvoering, waarbij met een katalysator de rookgassen worden naverbrand. Dat werkt zo goed dat er zelfs geen systeem voor stofafscheiding noodzakelijk is:

Specificaties

 

Merk

Hase

Model

Lima

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur

Vermogen

1-5 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu