Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 62 76 k liftdeur

 

Brunner 62 76 k liftdeur

Zoals bij Brunner gebruikelijk geeft de typeaanduiding de maatvoering weer. Die staan voor een riante haard die het in elk interieur goed zal doen. Deze inbouwhaard is leverbaar in twee varianten: dit is de 62/76 k. Die letter staat voor het Duitse kurz en dat houdt in dat deze houthaard dan iets minder inbouwdiepte nodig heeft.

In bovenstaande situatie werd de haard ingebouwd in een scheidingsmuur met de hal, waarbij er zo min mogelijk ruimte in de woonkamer mocht gaan. Aan de halkant is de ingesprongen ruimte benut door een nis voor de garderobe te plaatsen.

Variant

In deze maat is ook een 62/76 tunnelhaard beschikbaar. Daarmee kunt u twee ruimtes tegelijkertijd verwarmen.

Specificaties

 

Merk

Brunner stijlhaard

Model

62 76 k

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! In verband met onze verhuizing naar Waaldijk 90 in Vuren is onze showroom in Arkel gesloten van 25 t/m 30 september. Onze showroomdagen daarvoor en daarna zijn:

• Donderdag 13.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu