Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 62 76 k liftdeur

 

Brunner 62 76 k liftdeur

Zoals bij Brunner gebruikelijk geeft de typeaanduiding de maatvoering weer. Die staan voor een riante haard die het in elk interieur goed zal doen. Deze inbouwhaard is leverbaar in twee varianten: dit is de 62/76 k. Die letter staat voor het Duitse kurz en dat houdt in dat deze houthaard dan iets minder inbouwdiepte nodig heeft.

In bovenstaande situatie werd de haard ingebouwd in een scheidingsmuur met de hal, waarbij er zo min mogelijk ruimte in de woonkamer mocht gaan. Aan de halkant is de ingesprongen ruimte benut door een nis voor de garderobe te plaatsen.

Variant

In deze maat is ook een 62/76 tunnelhaard beschikbaar. Daarmee kunt u twee ruimtes tegelijkertijd verwarmen.

Specificaties

 

Merk

Brunner stijlhaard

Model

62 76 k

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu