Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 51 67 draaideur of liftdeur

 

Brunner 51 67

De Brunner 51/67 houtgestookte architectuurhaard is een populaire houtkachel en net een tikje compacter dan de 62/76. De typeaanduiding geeft de verhouding hoogte maal breedte aan. Daarmee heeft de haard een maatvoering die overal prima tot zijn recht komt.

Uitvoeringen

Er zijn in feite vier types:

  • de 51 67 met draaideur, die wat minder ruimte in de hoogte vraagt dan een liftdeurversie.
  • de 51 67 k met draaideur, waarbij de k voor het Duitse woord 'kurz' staat: deze kachel heeft iets minder inbouwdiepte nodig en is dus een prima keuze als ruimte een probleem vormt.
  • de 51 67 met liftdeur, die naar boven toe meer ruimte nodig heeft dan de draaideurversie, maar daarentegen weer iets gemakkelijker bij te vullen is.
  • de 51 67 k met liftdeur, waarbij de k voor het Duitse woord 'kurz' staat: deze kachel heeft iets minder inbouwdiepte nodig en is dus een prima keuze als ruimte een probleem vormt.

In deze maatvoering is ook een tunnelhaardversie van de Brunner 51/67 leverbaar met een liftdeur aan de ene en een kanteldeur aan de andere. Daarmee wordt deze doorkijkhaard een roomdivider en kunt u twee ruimtes tegelijkertijd verwarmen.

Specificaties

 

Merk

Brunner

Model

51 67 / 51 67 k

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur of draaideur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Brunner 51/67 draaideur

Brunner 51/67 k draaideur

Brunner 51/67 liftdeur

Brunner 51/67 k liftdeur

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu