Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 51 67 draaideur of liftdeur

 

Brunner 51 67

De Brunner 51/67 houtgestookte architectuurhaard is een populaire houtkachel en net een tikje compacter dan de 62/76. De typeaanduiding geeft de verhouding hoogte maal breedte aan. Daarmee heeft de haard een maatvoering die overal prima tot zijn recht komt.

Uitvoeringen

Er zijn in feite vier types:

  • de 51 67 met draaideur, die wat minder ruimte in de hoogte vraagt dan een liftdeurversie.
  • de 51 67 k met draaideur, waarbij de k voor het Duitse woord 'kurz' staat: deze kachel heeft iets minder inbouwdiepte nodig en is dus een prima keuze als ruimte een probleem vormt.
  • de 51 67 met liftdeur, die naar boven toe meer ruimte nodig heeft dan de draaideurversie, maar daarentegen weer iets gemakkelijker bij te vullen is.
  • de 51 67 k met liftdeur, waarbij de k voor het Duitse woord 'kurz' staat: deze kachel heeft iets minder inbouwdiepte nodig en is dus een prima keuze als ruimte een probleem vormt.

In deze maatvoering is ook een tunnelhaardversie van de Brunner 51/67 leverbaar met een liftdeur aan de ene en een kanteldeur aan de andere. Daarmee wordt deze doorkijkhaard een roomdivider en kunt u twee ruimtes tegelijkertijd verwarmen.

Specificaties

 

Merk

Brunner

Model

51 67 / 51 67 k

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur of draaideur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Brunner 51/67 draaideur

Brunner 51/67 k draaideur

Brunner 51/67 liftdeur

Brunner 51/67 k liftdeur

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu