Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 45 101 tunnelhaard

 

Brunner 45 101 tunnelhaard

De Brunner 45/101 houtgestookte tunnelhaard is een populaire houtkachel uit de serie Architectuur­haarden en net een tikje forser dan de 38/86 tunnelhaard. De typeaanduiding geeft de verhouding hoogte maal breedte aan. Daarmee heeft de haard een maatvoering die in veel moderne woonkamers prima tot zijn recht komt.

Een tunnelhaard heeft glas aan de voor- en de achterkant. Zo kunt u gelijktijdig twee ruimtes van warmte en sfeer voorzien, ideaal in een bestaande scheidingsmuur of als roomdivider.

Eén hele meter vuur in de breedte bij een relatief bescheiden hoogte, dat is het kenmerk van 45/101 k. De letter k staat voor het Duitse kurz: de inbouwdiepte is heel beperkt gehouden, waardoor de kachel niet bijzonder ver de ruimte in komt.

Varianten

  • De 45 101 k heeft een krappere inbouwdiepte waardoor deze minder ver de ruimte in komt. Deze haard is voorzien van een liftdeur.
  • De 45 101 met liftdeur heeft de 'normale' inbouwdiepte met dus een wat riantere vuurplaats.
  • De 45 101 40 hoek heeft vuurzicht aan twee zijden. Ook voorzien van een liftdeur.

Specificaties

 

Merk

Brunner Architectuur­haard

Model

45 101 tunnelhaard

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Tunnelhaard

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur/­kanteldeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Brunner 45/101 tunnelhaard

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu