Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 45 101 40 hoekhaard

 

Brunner 45 101 40 hoekhaard

Eén hele meter vuur, dat geeft een niet te missen object vol sfeer in de woonkamer. Niettemin is dit een compacte haard door de geringe hoogte en diepte. Mocht deze haard desalniettemin toch te breed zijn, er is ook de 38/86/36 hoekhaard. Heeft u juist nog wat meer ruimte over, dan geeft de 53/121/50 hoekhaard nog meer exposure.

Brunner is een uitstekende keus voor een inbouwhouthaard vanwege de bouwkwaliteit en de enorme keus in maatvoering.

Varianten

  • De 45 101 k heeft een vlakke voorzijde, is voorzien van een liftdeur en heeft een geringe inbouwdiepte.
  • De 45 101 heeft ook een vlakke voorzijde, is eveneens voorzien van een liftdeur en heeft de gebruikelijke inbouwdiepte.
  • De 45 101 tunnelhaard heeft glas aan de voor- en de achterkant. Die is dus te gebruiken om in te bouwen in een scheidingsmuur of als roomdivider om een afgeschermde hoek in de woonruimte te creëren.

Specificaties

 

Merk

Brunner Architectuur­haard

Model

45 101 40 hoekhaard

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Tweezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Brunner 45/101/40 hoekhaard rechts

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu