Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 42 57 30 hoek

 

Brunner 42 57 30 hoek draaideur of liftdeur

Deze hoekhaard valt weliswaar is de klasse 'compact', maar is met zijn 57 cm breed toch al een haard die je niet over het hoofd kunt zien. De vuurplaats vraagt met 30 cm niet al te veel ruimte, en dat is een voordeel van deze Brunner. Nog een voordeel van een relatief compacte vuurplaats is dat je al snel optimaal kunt stoken.

Varianten

  • De 42 57 30 draaideur heeft in de hoogte gezien niet bijzonder veel ruimte nodig en is ook wat voordeliger dan liftdeurversie.
  • De 42 57 30 liftdeur heeft dus wel wat meer eisen ten aanzien van de inbouwruimte, maar is dankzij de liftdeur wat gemakkelijker bij te vullen.

Specificaties

 

Merk

Brunner Architectuur­haard

Model

42 57 30 hoekhaard links

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Tweezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Draaideur of liftdeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Brunner 42/57/30 draaideur

Brunner 42 57 30 liftdeur

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu