Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 42 42 42 42 panoramahaard

 

Brunner Architectuur­haard 42 42 42 42 panoramahaard

Dit een prachtige compacte haard die zeer geschikt is als roomdivider, met vuurzicht aan drie zijden. Deze Brunner is voorzien van een liftdeur en stookt al heel snel bijzonder effectief. Het houtverbruik is dus bescheiden. Brunner is een topmerk, deze haard is een goede keuze als de ruimte beperkt is.

Varianten

Hoewel Brunner voortdurend aan het gamma werkt, is op dit moment alleen een hoekhaard in deze maatvoering als alternatief beschikbaar. Deze heeft vuurzicht aan twee zijden in plaats van drie en is voorzien van een draaideur.

Specificaties

 

Merk

Brunner Architectuur­haard

Model

42 42 42 42 panoramahaard

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Driezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu