Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 42 42 42 42 panoramahaard

 

Brunner Architectuur­haard 42 42 42 42 panoramahaard

Dit een prachtige compacte haard die zeer geschikt is als roomdivider, met vuurzicht aan drie zijden. Deze Brunner is voorzien van een liftdeur en stookt al heel snel bijzonder effectief. Het houtverbruik is dus bescheiden. Brunner is een topmerk, deze haard is een goede keuze als de ruimte beperkt is.

Varianten

Hoewel Brunner voortdurend aan het gamma werkt, is op dit moment alleen een hoekhaard in deze maatvoering als alternatief beschikbaar. Deze heeft vuurzicht aan twee zijden in plaats van drie en is voorzien van een draaideur.

Specificaties

 

Merk

Brunner Architectuur­haard

Model

42 42 42 42 panoramahaard

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Driezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! In verband met onze verhuizing naar Waaldijk 90 in Vuren is onze showroom in Arkel gesloten van 25 t/m 30 september. Onze showroomdagen daarvoor en daarna zijn:

• Donderdag 13.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 10:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu