Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 38 86

 

Brunner Architectuur­haard 38 86

De Brunner 38/86 houtgestookte architectuurhaard is een populaire houtkachel. De typeaanduiding geeft de verhouding hoogte maal breedte aan. Daarmee heeft de haard een maatvoering die in veel moderne woonkamers prima tot zijn recht komt.

Uitvoeringen

Er zijn twee types met liftdeur:

  • de 38 86 k, waarbij de k voor het Duitse woord 'kurz' staat: deze kachel heeft iets minder inbouwdiepte nodig en is dus een prima keuze als ruimte een probleem vormt.
  • de 38 86, die dus iets meer ruimte vraagt maar waar ook wat meer hout in past (van dit type is geen draaideur verkijgbaar).

Bent u op zoek naar een hoekhaard of de doorkijkvariant van deze haard? Kijk dan respectievelijk bij de Brunner 38/86 hoek en bij de Brunner 38/86 tunnel.

Specificaties

 

Merk

Brunner

Model

38 86 k liftdeur

Brandstof

Hout

Type

Inbouw, Architectuur­haard

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

brunner-38-86-liftdeur

Brunner 38/86 k liftdeur

Brunner 38/86 liftdeur

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu