Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 38 86

 

Brunner Architectuur­haard 38 86

De Brunner 38/86 houtgestookte architectuurhaard is een populaire houtkachel. De typeaanduiding geeft de verhouding hoogte maal breedte aan. Daarmee heeft de haard een maatvoering die in veel moderne woonkamers prima tot zijn recht komt.

Uitvoeringen

Er zijn twee types met liftdeur:

  • de 38 86 k, waarbij de k voor het Duitse woord 'kurz' staat: deze kachel heeft iets minder inbouwdiepte nodig en is dus een prima keuze als ruimte een probleem vormt.
  • de 38 86, die dus iets meer ruimte vraagt maar waar ook wat meer hout in past (van dit type is geen draaideur verkijgbaar).

Bent u op zoek naar een hoekhaard of de doorkijkvariant van deze haard? Kijk dan respectievelijk bij de Brunner 38/86 hoek en bij de Brunner 38/86 tunnel.

Specificaties

 

Merk

Brunner

Model

38 86 k liftdeur

Brandstof

Hout

Type

Inbouw, Architectuur­haard

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

brunner-38-86-liftdeur

Brunner 38/86 k liftdeur

Brunner 38/86 liftdeur

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu