Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 38 86 tunnelhaard

 

Brunner Architectuur­haard 38 86 tunnelhaard

De Brunner 38/86 houtgestookte tunnelhaard is een populaire inbouwhaard op hout uit de serie Architectuur­haarden. De typeaanduiding geeft de verhouding hoogte maal breedte aan. Daarmee heeft de haard een maatvoering die in veel moderne woonkamers prima tot zijn recht komt.

Een tunnelhaard wordt ook wel een doorkijkhaard genoemd en heeft glas aan de voor- en de achterkant. Zo kunt u gelijktijdig twee ruimtes van warmte en sfeer voorzien, bijvoorbeeld een woonkamer aan de ene kant en de keuken aan de andere kant. Óf u gebruikt de haard, als u voldoende vierkante meters heeft, om een gedeelte van de leefruimte af te scheiden zodat er een leeshoek of een speelhoek aan de ene kant ontstaat, en wonen/eten aan de andere kant.

Eén zijde is voorzien van een liftdeur, de andere van een kanteldeur. Zo kunt u van twee kanten hout bijvullen.

Varianten

Bent u op zoek naar de enkelzijdige versie van deze haard of juist een hoekhaard? Kijk dan bij de Brunner 38/86 en de Brunner 38/86 hoekhaard.

Specificaties

 

Merk

Brunner Architectuur­haard

Model

38 86 tunnelhaard

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Front tweezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur/­kanteldeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Op onderstaande tijden bent u van harte welkom in de showroom om even rond te kijken.
Wilt u echter zeker zijn dat we tijd* voor u hebben, maak dan een afspraak via de gele knop hieronder of bel ons even. Onze showroomdagen zijn:
• Woensdag 09.00 – 17.00 uur
• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag 12.00 – 17.00 uur

* We beseffen dat een afspraak maken een belemmering is, maar het is meestal druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te kunnen komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en geef uw voorkeur aan

Via de gele button hieronder kunt op onze reserveringspagina zien hoe onze showroomagenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u dit direct vastleggen via het formulier onder de agenda. Tot dan!

Plan uw showroomafspraak in

Menu