Scroll naar boven

Inbouwhaard Brunner 38 86 tunnelhaard

 

Brunner Architectuur­haard 38 86 tunnelhaard

De Brunner 38/86 houtgestookte tunnelhaard is een populaire inbouwhaard op hout uit de serie Architectuur­haarden. De typeaanduiding geeft de verhouding hoogte maal breedte aan. Daarmee heeft de haard een maatvoering die in veel moderne woonkamers prima tot zijn recht komt.

Een tunnelhaard wordt ook wel een doorkijkhaard genoemd en heeft glas aan de voor- en de achterkant. Zo kunt u gelijktijdig twee ruimtes van warmte en sfeer voorzien, bijvoorbeeld een woonkamer aan de ene kant en de keuken aan de andere kant. Óf u gebruikt de haard, als u voldoende vierkante meters heeft, om een gedeelte van de leefruimte af te scheiden zodat er een leeshoek of een speelhoek aan de ene kant ontstaat, en wonen/eten aan de andere kant.

Eén zijde is voorzien van een liftdeur, de andere van een kanteldeur. Zo kunt u van twee kanten hout bijvullen.

Varianten

Bent u op zoek naar de enkelzijdige versie van deze haard of juist een hoekhaard? Kijk dan bij de Brunner 38/86 en de Brunner 38/86 hoekhaard.

Specificaties

 

Merk

Brunner Architectuur­haard

Model

38 86 tunnelhaard

Brandstof

Hout

Type

Inbouw

Vuurzicht

Front tweezijdig

Verbrandings­systeem

Gesloten

Deur

Liftdeur/­kanteldeur

Vermogen

9+ kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek?

Wij bieden u graag een veilige omgeving. Daarom vragen wij u vriendelijk, als u een gesprek wilt of informatie wilt inwinnen, eerst een afspraak te maken. Onze openingsdagen zijn vrijdag 10.00 - 17.00 en zaterdag 12.00 - 17.00 uur. Op die manier blijft het contact veilig en kunnen we iedereen de tijd en aandacht geven die een bezoek aan ons verdient. Een afspraak maken kan per mail, telefonisch of via dit formulier.

Menu