Scroll naar boven

Speksteenkachel hout Altech Vision Cook

 

 

De Altech Vision Cook

De Vision is de oer-Altech, een van de allereerste modellen die Altech op de markt bracht, en nog steeds zeer gewild is. Het is een authentieke en robuuste speksteenkachel met moderne techniek, en is bedoeld voor degenen die op zoek zijn zijn naar een stijlvolle kachel met een traditioneel uiterlijk.. Dat is bereikt door het aantal opties van deze kachel te beperken. U kunt kiezen uit twee kleurstellingen: naturel speksteen met antraciet gietijzer of in uni zwart speksteen met zwart gietijzerkleur. Voor de rest is de verbrandingstechniek en de bouwkwaliteit identiek aan de overige Altech modellen.

Modellen

  • De Altech Vision, ook wel Basis genoemd, is de meest voordelige versie en staat op twee korte pootjes.
  • De Altech Vision Cook heeft een bakoven boven de vuurkamer. U kunt daar een ovenschotel in bereiden of bijvoorbeeld een pizza afbakken. Aan de bovenzijde is nog een ijzeren kookplaat aangebracht, goed voor een schotel die drie uurtjes sudderen nodig heeft.

Specificaties

 

Merk

Altech

Model

Vision Cook

Brandstof

Hout

Type

Vrijstaand speksteen

Vuurzicht

Front

Verbrandings­systeem

Open

Deur

Draaideur

Vermogen

5-13 kW

 

Terug

Meer informatie aanvragen

Ik heb dit toestel voor houtstook bekeken en ik zou graag wat meer informatie willen hebben.

Plant u een showroombezoek bij ons in Vuren?

Maak een afspraak via de button hieronder (bellen kan natuurlijk ook), u bent van harte welkom! Onze showroomdagen zijn:

• Donderdag 09.00 – 17.00 uur
• Vrijdag 09:00 – 17:00 uur
• Zaterdag op afspraak*

* Goed om te weten: op zaterdag is onze showroom alleen op afspraak geopend. We beseffen dat dit een belemmering is, maar het is dan altijd druk en wij vinden het echt belangrijk dat u alle tijd en aandacht krijgt om uw wensen toe te lichten en vooral ook alle vragen te stellen die nodig zijn om uiteindelijk tot een weloverwogen beslissing in uw situatie te komen. Door te werken op afspraak kunnen wij u beter van dienst zijn.

Check de beschikbare tijdstippen en kies een tijdstip

Via de gele button hieronder kunt op onze Outlook-pagina zien hoe onze agenda eruit ziet. Zit er een tijdstip bij dat u schikt, dan kunt u direct reserveren via het formulier onder de agenda.

Plan uw showroomafspraak in

Menu